Οι οπαδοί της Δρέσδης ντύθηκαν στρατιώτες και πήγαν γήπεδο με παραλλαγή!

Στην Ελλάδα απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών σε εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων τους όμως στην Γερμανία όχι μόνο γίνονται αλλά ενίοτε προκαλούν... τρόμο. Δείτε VIDEOS!

Οι οπαδοί της Δρέσδης ντύθηκαν στρατιώτες και πήγαν γήπεδο με παραλλαγή!

Ελλάδα και Γερμανία, δύο διαφορετικοί ποδοσφαιρικοί κόσμοι. Στη χώρα μας οι μετακινήσεις οπαδών δεν υφίστανται ουσιαστικά για πάνω από μία δεκαετία και τις ελάχιστες φορές που γίνονται εξαιρέσεις μέσα σε μία σεζόν συνήθως το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό (βλέπε πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας).

Αντίθετα στην Γερμανία οι οπαδοί μπορούν να πηγαίνουν να στηρίζουν την ομάδα τους και στα εκτός έδρας παιχνίδια και το χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι εκείνοι της Δυναμό Δρέσδης που όχι μόνο ταξίδεψαν 2.000 τον αριθμό 2.000 στην Καρλσρούη για το ματς της Τσβάιτελιγκα (δευτερη κατηγορία Γερμανίας) με την ομώνυμη ομάδα (εκτός αποστολής οι Μαυρίας και Διαμαντάκος σε αυτό το παιχνίδι) αλλά το έκαναν με έναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο.

Οι οπαδοί της Δρέσδης ντύθηκαν στρατιώτες και πήγαν γήπεδο με παραλλαγή!

Επέλεξαν να μη φορέσουν εμφανίσεις της ομάδας τους αλλά ντύθηκαν ομοιόμορφα: φόρεσαν όλοι χακί στολές μιμούμενοι στρατιώτες (!), με το κίνητρο για αυτή την κίνησή τους να είναι ο "πόλεμος στην DFB (γερμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου)", όπως ξεκαθάρισαν μέσω ενός πανό που ύψωσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Κατά τη μετακίνησή τους στο γήπεδο τράβηξαν τα βλέμματα όλων στην πόλη με τις παραλλαγές τους αλλά και τα καπνογόνα που άναψαν ενώ στο γήπεδο είδαν την ομάδα τους να επικρατεί με 4-3 και αποχώρησαν αφήνοντας πίσω τους 36... τραυματίες: 15 αστυνομικούς και 21 ανθρώπους της ασφαλείας του γηπέδου της Καρλσρούης.

Οι οπαδοί της Δρέσδης ντύθηκαν στρατιώτες και πήγαν γήπεδο με παραλλαγή!

Μην νομίζει πάντως κανείς πως για πρώτη φορά στη ζωή τους προέβησαν σε μία τόσο extreme οπαδική ενέργεια: στις αρχές της σεζόν είχαν βάλει το χεράκι τους ώστε ο σύλλογός τους να τιμωρηθεί αυστηρά καθώς σε ματς Κυπέλλου με την Λειψία είχαν ρίξει στο γήπεδο ένα κομμένο κεφάλι ταύρου...

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEOS ΤΟΥΣ... ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ-ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK