Οι οπαδοί της Ρεάλ δεν αγοράζουν εισιτήρια για τον τελικό!

Όταν είσαι η Ρεάλ Μαδρίτης, με πλήθος κόσμου να σε υποστηρίζει, περιμένεις και μία ανάλογη ανταπόκριση για τον τελικό του Champions League. Οι άνθρωποι της "βασίλισσας" όμως βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού οι οπαδοί δεν εξάντλησαν όλα τα μαγικά χαρτάκια για τον τελικό του Κάρντιφ.

Real Madrid players celebrate after scoring their third goal during the Champions League semifinals first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday May 2, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Real Madrid players celebrate after scoring their third goal during the Champions League semifinals first leg soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday May 2, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Την Τρίτη (16/5) στις 20:00 λήγει η προθεσμία των φίλων της Ρεάλ να δηλώσουν ενδιαφέρον και να κλείσουν τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της 3ης Ιουνίου.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι άνθρωποί του σίγουρα θα περίμεναν πως θα έχουν την υποστήριξη όλων των φίλων της ισπανικής ομάδας, και πως θα επικρατήσει ένας πανικός για τα μαγικά χαρτάκια αλλά μόνο αυτό δεν έχει γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κλαμπ, οι αιτήσεις δεν έχουν φτάσει καν τις 12.000, αριθμός αρκετά λιγότερος από τους δύο προηγούμενους τελικούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Μιλάνο πέρυσι, οι φίλοι των "μερένγκες" είχαν ζητήσει 16.000 εισιτήρια, ενώ το 2014 πάνω από 24.000!

Ένας από τους λόγους που ακούγεται πως δεν υπάρχει τόσο μεγάλη απήχηση για τον τελικό του 2017, είναι το κόστος μεταφοράς και διαμονής στο Κάρντιφ, σε σχέση με το Μιλάνο (2016) και τη Λισαβόνα (2014).

Να υπενθυμίσουμε πως η ισπανική ομάδα κατοχύρωσε για τον τελικό 17.518 εισιτήρια, από τα οποία θα έδινε τα 14.645 σε συνεργάτες και οπαδούς. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα δοθούν ως πώληση στο γενικό κοινό, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε κανένα τελικό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει... πρωτιές ακόμα και σε ένα αρνητικό ρεκόρ.

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK