Οι οπαδοί ζητούν από τον Σάντσες να χωρίσει τη σύντροφό του!

Ο Αλέξις Σάντσες δεν ικανοποιεί με την απόδοσή του στην εθνική Χιλής και οι οπαδοί της "ρόχα" έχουν αρχίσει "αγώνα" στο Facebook για να... χωρίσει με τη νυν σύντροφό του!

Οι οπαδοί ζητούν από τον Σάντσες να χωρίσει τη σύντροφό του!

Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από Παραγουάη και Βολιβία, η Χιλή κινδυνεύει να μείνει εκτός του Μουντιάλ της Ρωσίας και τα παιχνίδια με Ισημερινό και Βραζιλία που ακολουθούν είναι κάτι παραπάνω από... κρίσιμα!

In this Tuesday, Sept. 5, 2017 photo, Chile's Alexis Sanchez left, grimaces after falling during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Bolivia at the Hernando Siles stadium in La Paz, Bolivia. (AP Photo/Juan Karita)
In this Tuesday, Sept. 5, 2017 photo, Chile's Alexis Sanchez left, grimaces after falling during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Bolivia at the Hernando Siles stadium in La Paz, Bolivia. (AP Photo/Juan Karita) AP

Αυτό το γνωρίζουν οι φίλοι της και στην προσπάθειά τους να κάνουν τον Αλέξις Σάντσες να... ανεβάσει στροφές έφτασαν μέχρι στο σημείο να δημιουργήσουν και σελίδα στο Facebook προς τιμήν του.

Οι οπαδοί ζητούν από τον Σάντσες να χωρίσει τη σύντροφό του!

Το περιεχόμενό της; Απαιτούν από τον άσο της Άρσεναλ να χωρίσει τη σύντροφό του, Μάιτε Ροντρίγκες, με τη σελίδα να δημιουργείται με διάθεση χιουμοριστικη εν αρχή αλλά να μαζεύει πάνω από 70.000 "ακόλουθους" μέσα σε λίγα 24ωρα.

Photo Credits: AP Photo/Juan Karita

News 24/7

24MEDIA NETWORK