Οι όροι που έθεσε ο ερασιτέχνης στον Βασιλειάδη

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έφερε τους αδιαπραγμάτευτους όρους του στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, οι οποίοι έγιναν δεκτοί. Μένει η συνάντηση του με τους Τσίπρα - Καμίνη για να πάρει το ΟΚ και να προχωρήσει το έργο. Ίσως και μέσα στη μέρα οι ανακοινώσεις.

Οι όροι που έθεσε ο ερασιτέχνης στον Βασιλειάδη

Το μεσημέρι της Πέμπτης (16/3) μπορεί να αποδειχθεί μελλοντικά ιστορικό για τον Παναθηναϊκό, αφού έγιναν κρίσιμες συζητήσεις όσον αφορά το μέλλον της Λεωφόρου και την ενδεχόμενη νέα έδρα για το ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) τμήμα των πράσινων.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα, Ηλία Μιχαλαριά, συναντήθηκαν με τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και του μετέφεραν τους όρους τους για το νέο γήπεδο. Ποιοι είναι αυτοί;

1) Να διασφαλιστεί νομικά ότι δεν θα πειραχθεί ούτε πετραδάκι στην Λεωφόρο, αν πρώτα δεν έχει ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο και οι εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη.

2) Να καταστεί σαφές ότι και οι εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη θα είναι στο Γουδή και όχι στον Βοτανικό όπως υπήρχε μία σκέψη. Μάλιστα έγινε πρόταση από τον Μπαλτάκο, ότι ακόμα κι αν γκρεμιστεί η Λεωφόρος, να παραμείνει ένα κομμάτι του είτε ως μουσείο, είτε ως αίθουσες του ερασιτέχνη και την νεολαία.

3) Να διασφαλιστεί με κάθε τρόπο πως η κυριότητα του νέου γηπέδου θα ανήκει στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό όπως ισχύει σήμερα.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ήταν θετικός και μάλιστα δεσμεύτηκε ότι μέχρι το απόγευμα, που ήταν το ραντεβού Τσίπρα - Καμίνη, θα μετέφερε τους όρους του Παναθηναϊκού.

Στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένη νέα συνάντηση μεταξύ Βασιλειάδη - Μπαλτάκου, έτσι ώστε να μεταφερθεί το αποτέλεσμα των συζητήσεων του υφυπουργού με τους Τσίπρα - Καμίνη.

Εάν πάρει το ΟΚ και γίνουν δεκτοί οι όροι, τότε ο ερασιτέχνης θα δώσει το ΟΚ και θα ανακοινωθεί το νέο πλάνο του γηπέδου!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ

Το πιο σημαντικό που βγαίνει από το ρεπορτάζ, αφορά την χρηματοδότηση του έργου. Ανεξάρτητα των επαφών με την τράπεζα Alpha Bank, οι πράσινοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με ξένη εταιρία που δραστηριοποιείται στον αθλητισμό και έχει σκοπό να επενδύσει ένα μεγάλο ποσό στο όλο πρότζεκτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK