Οι παίκτες εναντίον του Κάντα

Η συνέντευξη του Θοδωρή Κάντα σε αθλητική εφημερίδα και οι "βολές" του εναντίον συγκεκριμένων παικτών του Ηρακλή, συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή εξέδωσαν ανακοίνωση την Παρασκευή με την οποία εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τα όσα είπε ο κ.Κάντας για τους Πουρσανίδη και Γεωργιάδη

Οι παίκτες εναντίον του Κάντα
Η συνέντευξη του Θοδωρή Κάντα σε αθλητική εφημερίδα και οι "βολές" του εναντίον συγκεκριμένων παικτών του Ηρακλή, συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή εξέδωσαν ανακοίνωση την Παρασκευή με την οποία εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τα όσα είπε ο κ.Κάντας για τους Πουρσανίδη και Γεωργιάδη.

Αναλυτικά:

"Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ, αισθανόμαστε θυμό και αγανάκτηση όταν ένας πρώην συνεργάτης μας ισχυρίζεται - λίγες μόνο ώρες μετά την αποχώρησή του από την οικογένεια του Ηρακλή - ότι κάποιοι από εμάς επιθυμούμε και επιχειρούμε να διώξουμε από την ομάδα τον προπονητή μας Σάββα Κωφίδη.

Αισθανόμαστε θυμό και αγανάκτηση, όταν ένας πρώην συνεργάτης μας επιτίθεται φανατισμένα και προκλητικά εναντίον του συμπαίκτη μας Ηλία Πουρσανίδη και κρίνει τις κινήσεις του Γιώργου Γεωργιάδη.

Εμείς παραμένουμε εδώ στα δύσκολα παλεύοντας - άλλες φορές ικανοποιητικά και άλλες ίσως όχι - αγωνιστικές, διοικητικές και οικονομικές δυσκολίες που παρουσιάζονται, αντίθετα από όσους αποχωρούν μαινόμενοι, αλλά πιθανότατα έγκαιρα εξοφλημένοι.

Όποιος την μια στιγμή βολεύεται και την άλλη επαναστατεί ανάλογα με το συμφέρον του, δεν έχει δικαίωμα να μας κρίνει και να μας κατακρίνει. Όποιος ήθελε κάτι περισσότερο από εκείνο που διαχειρίζονταν, δεν θα το βρει εκθέτοντας εμάς και το σωματείο μας. Όποιος μειώνει εκείνους που για χρόνια συνεργάστηκε, ουσιαστικά μειώνει τον ίδιο. Όποιος δεν αναγνωρίζει ότι το συμφέρον του Ηρακλή είναι η ηρεμία και η ομαλότητα, τότε στο πίσω μέρος του μυαλού του έκρυβε υπέρμετρες φιλοδοξίες.

Δεν μπορούμε να αγωνιστούμε αν παραδεχτούμε ότι στον Ηρακλή φταίνε όλοι οι προηγούμενοι, οι τωρινοί και οι επόμενοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK