Οι παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ

Ποιοι ποδοσφαιριστές που παίζουν σε ελληνικές ομάδες έχουν τσεκαριστεί από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Οι παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ

Η προεργασία ενόψει της επόμενης σεζόν έχει αρχίσει στον ΠΑΟΚ και δείγμα αυτού είναι ότι το τμήμα σκάουτινγκ του "Δικεφάλου" έχει σημειώσει κάποια ονόματα ποδοσφαιριστών που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε αυτή τη λίστα συμπεριλαμβάνονται 8-10 παίκτες, τους οποίους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν δει αγωνιζόμενους και έχουν ξεχωρίσει. Και για κάποιους απ’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές, o Γιώργος Γεωργιάδης έχει ιδία άποψη.

Μεταξύ αυτών των παικτών είναι ο Ναπολεόνι του Ατρομήτου, ο Μαρτίνες του Παναιτωλικού, ο Τζορτζ του ΟΦΗ, ο Κειτά της Καλλονής και ο Μεχία του Πανθρακικού, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ποδοσφαιριστής του Πλατανιά.

Kίνηση για κάποιον παίκτη δεν έχει γίνει καθώς δεν υπάρχει ακόμη τεχνικός διευθυντής. Οταν έρθει, θα του δοθεί η σχετική λίστα με τους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα μαζί με εκθέσεις του τμήματος σκάουτινγκ.

Οι προτάσεις Αναστασιάδη

Για τον επιθετικό της Καλλονής, Γιώργου Μανούσο, του οποίου το όνομα γράφτηκε για τον ΠΑΟΚ, είναι παίκτης που πρότεινε ο Αγγελος Αναστασιάδης, όπως ήταν και ο Τόμας του Λεβαδειακού, οι Τετέ, Ναζλίδης του Πλατανιά, αλλά και ο γκολκίπερ του Πανθρακικού, Αθανασιάδης. Το αν γίνει τελικά κίνηση γι' αυτούς, θα φανεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK