Οι παίκτες της Λίβερπουλ υμνούν τον Στίβεν Τζέραρντ

Διαβάστε τα όσα σχολίασαν οι συμπαίκτες του Τζέραρντ στη Λίβερπουλ για τον μεγάλο αρχηγό, λίγη ώρα μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι. "Παιδικός ήρωας, ανεπανάληπτος, καλύτερος όλων, Mr Λίβερπουλ" είναι μόνο λίγοι από τους χαρακτηρισμούς.

Οι παίκτες της Λίβερπουλ υμνούν τον Στίβεν Τζέραρντ

Εμρέ Τσαν: "Έμαθα πολλά δίπλα του. Ο Στίβεν είναι ο καλύτερος αρχηγός που είχε ποτέ η Λίβερπουλ και πάντα νιώθω άνετα στο γήπεδο γιατί ξέρω ότι θα είναι από πίσω μου. Ελπίζω να μοιάσω στον Τζέραρντ, αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο επειδή είναι τόσο σπουδαίος".

Άνταμ Λαλάνα: "Μεγάλωσα βλέποντάς τον. Οι καλύτεροι μου φίλοι, τον θεωρούν θρύλο. Για μένα το να παίζω δίπλα του σε Εθνική και Λίβερπουλ, είναι κάπως σουρεαλιστικό".

Ρίκι Λάμπερτ: "Ο Τζέραρντ είναι ο Μίστερ Λίβερπουλ. Είναι νούμερο 1 για μένα και πιστεύω θα είναι πάντα. Ήταν τα πάντα για μένα, καθώς από μικρός ήμουν οπαδός της Λίβερπουλ. Οι νύχτες που έχει προσφέρει στους οπαδούς της Λίβερπουλ ήταν απίστευτες. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ και είμαι σίγουρος πως ούτε και αυτοί".

Γκλεν Τζόνσον: "Ο Στίβεν ήταν φανταστικός παίκτης όλα αυτά τα χρόνια και τα όσα έχει κάνει για την Λίβερπουλ είναι τεράστια".

Τζόρνταν Χέντερσον: "Είναι κορυφαίος σαν παίκτης, αλλά και σαν άτομο. Οι συμπαίκτες του πάντα πήγαιναν σ' αυτόν για το οτιδήποτε και πάντα τους βοηθούσε. Αυτό είναι το σπουδαίο όταν είσαι αρχηγός. Με την αύρα που έχει θα μπορούσε να είναι διαφορετικός σαν άτομο, αλλά είναι πολύ ταπεινός".

Φιλίπε Κουτίνιο: "Προσπαθώ να τον παρατηρώ στις προπονήσεις, το στυλ παιχνιδιού του. Είναι φαινόμενο. Είναι ευχαρίστηση να παίζω δίπλα του".

Χοσέ Ενρίκε: "Είναι ο αρχηγός μας και είναι πραγματικά πολύ σημαντικός για εμάς. Η ποιότητα των πάσεών του, οι μπαλιές του, τα φάουλ. Ακόμη και στα 50 του θα μπορεί να κάνει το ίδιο. Πάντα θα έχει αυτή την απίστευτη ποιότητα στο παιχνίδι του".

Τζον Φλάναγκαν: "Ο Τζέραρντ ήταν. ο ήρωας μου από όταν ήμουν μικρός, οπότε το να βγω και να παίξω δίπλα του ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ακόμη παραμένει ο ήρωάς μου".

Τζόι Άλεν: "Εϊναι μια εικονική φιγούρα, μια έμπνευση. Έχοντας την ευκαιρία να παίξω δίπλα σε κάποιον όπως ο Τζέραρντ είναι κάτι τμερό. Εϊναι ο ηγέτης μας, ο αρχηγός μας. Όταν τον βλέπεις να παίζει και παίζεις δίπλα του, σου δίνει ένα έξτρα κίνητρο".

Μάριο Μπαλοτέλι: "Πιστεύω είναι στο ίδιο επίπεδο όπως ο Πίρλο. Διορατικότητα, τεχνική και δύναμη. Ο Στίβεν μπορεί να κάνει τα πάντα, είναι απίστευτος παίκτης. Θα είναι πολύ δύσκολο για την ομάδα να βρει άλλον σαν κι αυτόν στο μέλλον".

Φάμπιο Μπορίνι: "O Τζέραρντ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω συνεργαστεί. Αλλά αυτά που έχει καταφέρει με τον σύλλογο δεν περιγράφονται με λόγια".

Ντέγιαν Λόβρεν: "Όταν έρχεσαι στην Λίβερπουλ και βλέπεις κάποιον σαν τον Τζέραρντ, καταλαβαίνεις αμέσως τι σημαίνει να παίζεις για αυτή την ομάδα. Εϊναι επίσης τρμερός παίκτης, αλλά έχει και μια σπουδαία προσωπικότητα. Η επιρροή του στα αποδυτήρια είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή ενός αρχηγού".

Λούκας Λέιβα: "Όταν λες το όνομα Στίβεν Τζέραρντ, απευθεία σκέφτεσαι την Λίβερπουλ. Είναι στα αλήθεια το σύμβολο του συλλόγου. Ποτέ δεν έχω συνεργαστεί με έναν παίκτη τόσο ολοκληρωμένο όσο ο Τζέραρντ".

Χαβιέ Μανκίγιο: "Την πρώτη φορά που είδα τον Τζέραρντ να αγωνίζεται, ήμουν ακόμη παιδί. Τώρα παίζω στην ίδια ομάδα μαζί του, είναι ένας σπουδαίος παίκτης και για μένα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να αγωνίζομαι δίπλα του".

Λαζάρ Μάρκοβιτς: Όταν λες Λίβερπουλ, αυτό που σκέφτεσαι είναι ο Στίβεν Τζέραντ κι αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε εμάς που γεννηθήκαμε την 10ετία του 1990. Είναι ένας θρύλος, μια εικόνα, ο βασιλιάς του συλλόγου".

Σιμόν Μινιολέ: "Εϊναι ένα παράδειγμα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά και έξω από το γήπεδο, στηρίζει τον καθένα μας ξεχωριστά στα αποδυτήρια".

Αλμπέρτο Μορένο: "Δεν έχω λόγια για τον Στίβεν. Είναι σπουδαίος παίκτης και μια σπουδαία προσωπικότητα, όχι μόνο εδώ αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαι περήφανος που αγωνίζομαι δίπλα του".

Τζόρνταν Ρόσιτερ: "Γνωρίζω πολύ καλά πως αν καταφέρω τα μισά από όσα πέτυχε ο Τζέραρντ, τότε θα έχω κάνει μια πολύ καλή καριέρα".

Μαμαντού Σακό: "Ο παίκτης που επάντα εντυπωσιάζει στην Λίβερπουλ είναιο κύριος Τζέραρντ. Είναι ένας αξιοσεβούμενος άνδρας, ήρεμος, με ένα πόδι μοιρογνωμόνιο. Στέλνει την μπάλα εκεί ακριβώς που θέλει. Είναι ένα εξαιρετικό άτομο, μέσα και έξω από το γήπεδο".

Μάρτιν Σκρτελ: "O Στίβι είνιαι ξεχωριστός"

Ραχίμ Στέρλινγκ: "Είναι τρομερός για μένα. Πάντα με προσέχει, πάντα τσεκάρει να δει αν χρειάζομαι κάτι. Είναι μια έμπνευση και ένας σπουδαίος αρχηγός".

Κόλο Τουρέ: "Ο Στίβεν είναι γεννημένος για τις μεγάλες βραδιές. Κάνει το μαγικό του όταν κανένας άλλος δεν μπορεί. Γι' αυτό είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω αρχηγό".

Ντάνιελ Στάριτζ: "Ο Στίβι θα είναι πάντα θρύλος, όχι μόνο για την Λίβερπουλ, αλλά και για την Αγγλία. Θα γραφτεί στην ιστορία σαν ένας από τους καλύτερους μέσους όλων των εποχών. Είναι απίστευτος κάθε μέρα, ένας σπουδαίος αρχηγός και ένα καλό παράδειγμα για κάθε νέο παιδί της χώρας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK