Οι παίκτες του Euro 2020 που δεν έχουν ομάδα ακόμη

Το Euro 2020 ανήκει στο παρελθόν, οπότε εδώ και μερικές ημέρες υπάρχουν 6 ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ομάδα να προπονηθούν ή να αγωνιστούν.

Οι παίκτες του Euro 2020 που δεν έχουν ομάδα ακόμη
© 2021 FACUNDO ARRIZABALAGA/AP IMAGES

Το Euro 2020 ολοκληρώθηκε με πρωταθλήτρια Ευρώπης την Ιταλία. Οι ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν μέρος, ακόμα κι αυτοί που δεν πήραν χρόνο συμμετοχής, είθισται να αξιοποιούν τη συμμετοχή τους στο τουρνουά για καλύτερα συμβόλαια. Όμως δεν πηγαίνουν όλα κατ' ευχήν, αφού αυτήν τη στιγμή υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι και δεν έχουν βρει ομάδα, παρότι οι διακοπές τους έχουν ολοκληρωθεί.

Το μεγαλύτερο όνομα που κυκλοφορεί ελεύθερο τούτη τη στιγμή στο ποδόσφαιρο αναντίρρητα είναι αυτό του Λιονέλ Μέσι. Όμως ο πρωταθλητής Ευρώπης Τζιόρτζιο Κιελίνι είναι κι αυτός μια αξιοπερίεργη περίπτωση. Βρίσκεται στη Γιουβέντους πάνω από μία δεκαετία, είναι ο αρχηγός της αλλά και της εθνικής ομάδας, παρ' όλα αυτά δεν έχει ακόμα νέο συμβόλαιο.

Ο έμπειροςστόπερ αποτελεί τον ηγέτη της άμυνας στην εθνική Ιταλίας, που κατέκτησε το τρόπαιο ως ένας εκ των κορυφαίων παικτών του τουρνουά. Παρ' όλα αυτά, πέρασε μία δύσκολη σεζόν στη Γιουβέντους, με αρκετές απουσίες λόγω μυικών προβλημάτων στην αρχή της σεζόν. Συνολικά αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια και λίγο πριν κλείσει τα 37, περιμένει τηλεφώνημα από τη διοίκηση των "μπιανκονέρι" για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Όπως δηλώνει, δεν υπάρχει ανησυχία και όλα είναι θέμα (κατάλληλου) χρόνου.

Οι ελεύθεροι παίκτες του Euro 2020

  1. Κρίστοφερ Νόρντφελντ (Σουηδία): Τερματοφύλακας, 32, Γκεντσλερμπιρλιγκί
  2. Γιούρι Ζιρκόφ (Ρωσία): Αριστερός μπακ, 37, Ζενίτ
  3. Μπόμπαν Νικόλοφ (Βόρεια Μακεδονία): Κεντρικός μέσος, 26, Λέτσε
  4. Φερχάν Χασάνι (Βόρεια Μακεδονία): Επιθετικός μέσος, 31, Παρτιζάνι
  5. Γκόραν Πάντεφ (Βόρεια Μακεδονία): Επιθετικός, 37, Τζένοα
  6. Τζιόρτζιο Κιελίνι (Ιταλία): Αμυντικός, 36, Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK