Οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού παίζουν με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τους πρόσφυγες στην Μεσόγειο

Έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού και των Γιατρών χωρίς Σύνορα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο γήπεδο του Φοίνικα στο Περιστέρι την Δευτέρα 15 Ιουνίου (20:00).

Οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού παίζουν με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τους πρόσφυγες στην Μεσόγειο

Επίλεκτοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και Ομάδα Φίλων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα θα αναμετρηθούν με έναν κοινό στόχο: Την ανάδειξη των δράσεων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για τους πρόσφυγες στη Μεσόγειο. Η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη, με προαιρετική οικονομική συνεισφορά για την υποστήριξη του έργου της οργάνωσης.

Μεγάλοι άσοι του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων ο Δομάζος, ο Ρότσα, ο Σαραβάκος και ο Βαζέχα θα αντιμετωπίσουν την Ομάδα Φίλων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα από το Περιστέρι, σε έναν αγώνα με μοναδικό νικητή την αλληλεγγύη.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στα προγράμματα που υλοποιούν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες των μεταναστών και των προσφύγων που διακινδυνεύουν τις ζωές τους για να φτάσουν στην Ευρώπη.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στη Μεσόγειο, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν ιατρική φροντίδα και ψυχοκοινωνική υποστήριξη στους ανθρώπους που φτάνουν στην Ελλάδα, τη Σερβία και την Ιταλία.

"Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού που βρίσκεται κοντά μας όλα αυτά τα χρόνια και την ομάδα των φίλων της οργάνωσης στο Περιστέρι για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία", σημειώνει ο Στάθης Κυρούσης, ιατρός και επικεφαλής της αποστολής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

"Ο αγώνας είναι σημαντικός γιατί είναι συμβολικός. Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας χωρίς σύνορα, σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εξαιτίας των πολέμων και αναζητούν ένα ασφαλές καταφύγιο για τις οικογένειες και τους ίδιους στην Ευρώπη. Άλλωστε, αυτό είναι και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε".

Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού – Ομάδα Φίλων Γιατρών Χωρίς Σύνορα

15 Ιουνίου 2015

Ώρα 20:00

Γήπεδο Φοίνικα, Περιστέρι

Είσοδος Ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά

News 24/7

24MEDIA NETWORK