Οι προτάσεις της Τρίτης

Δείτε τι προτείνουν οι tipsters της "Super Ball Bet" για τα ματς της Τρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο προκειμένου να πάτε στο ταμείο.

Οι προτάσεις της Τρίτης

Οι Θανάσης Βορίσης, Γιάννης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Μιχαλίτσης, Γιώργος Χριστοφόρου και ο ''Ματσωμένος'' καταλήγουν στις καλύτερες προτάσεις για να πάμε στο ταμείο.

Καθημερινά η εκπομπή ''SuperBALL Bet'' της WEB TV του Contra.gr είναι κοντά σας, αναλύοντας τις αναμετρήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Θανάσης Βορίσης, Γιάννης Γεωργόπουλος, Βαγγέλης Μιχαλίτσης, Γιώργος Χριστοφόρου και ο ''Ματσωμένος'' αναλύουν τους αγώνες και καταλήγουν στις καλύτερες προτάσεις για να πάμε στο ταμείο, έχοντας στην παρέα τους το Stoiximan.gr!

Οι προτάσεις για τους αγώνες της Τρίτης:

Γιάννης Γεωργόπουλος

Βραζιλία – Μεξικό

Anytime scorer Νεϊμάρ

Anytime scorer Περάλτα

Ρωσία – Ν. Κορέα

Πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό

Ακριβή σκορ: 1-0, 2-0, 2-1

Βαγγέλης Μιχαλίτσης

Ρωσία – Ν. Κορέα

Ακριβή σκορ: 1-0, 2-0, 2-1, κάλυψη το 1-1

''Ματσωμένος''

Βέλγιο – Αλγερία

Goal / Goal

Anytime scorer Αζάρ

Βραζιλία – Μεξικό

Τελικό αποτέλεσμα: Χ

Anytime scorer Τζιοβάνι Ντος Σάντος

Ρωσία – Ν. Κορέα

Πρώτο γκολ μετά το 28ο λεπτό

Ακριβές σκορ: 2-0

Γιώργος Χριστοφόρου

Ρωσία – Ν. Κορέα: Τελικό αποτέλεσμα 1

Παράλληλα ο Γιώργος Χριστοφόρου προτείνει τρία μικρά πονταρίσματα στις αναμετρήσεις ώστε να χαθεί πέναλτι σε κάποιο ματς, μια επιλογή που σαφώς εμπεριέχει αρκετό ρίσκο.

Οι προτάσεις της Δευτέρας

Σχετικά με τις προτάσεις της Δευτέρας, ο Γιώργος Χριστοφόρου τίναξε την μπάνκα στον αέρα, καθώς πρότεινε: Οι ΗΠΑ να σημειώσουν over 1,5 γκολ στον αγώνα (2,60), Συνολικά 2-3 γκολ στον αγώνα (2,00), 1 και over 2,5 (2,90) την Γερμανία κόντρα στην Πορτογαλία!

Ο Βαγγέλης Μιχαλίτσης προέβλεψε σωστά το Over 4,5 κόρνερ της Πορτογαλία σε απόδοση 1,65.

Ο Γιάννης Γεωργόπουλος έπεσε μέσα στο 1Χ του Ιράν κόντρα στη Νιγηρία σε απόδοση 1.90, ενώ ο "Ματσωμένος" για το ίδιο παιχνίδι είπε στη χθεσινή εκπομπή "Χ" στο ημίχρονο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK