Οι πρώτες απολογίες για την "εγκληματική οργάνωση"

Άρχισαν από το πρωί της Τρίτης οι πρώτες απολογίες για την εγκληματική οργάνωση. Από το γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη, άρχισαν να περνούν μέλη των δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ και της Super League.

Οι πρώτες απολογίες για την "εγκληματική οργάνωση"
INTIME SPORTS

O ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, συλλέγει από νωρίς το πρωί της Τρίτης απολογίες από τις πειθαρχικές επιτροπές της Ομοσπονδίας και της Λίγκας, οι οποίες είναι οι πρώτες για την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ποδόσφαιρο.

Ο Χαρίλαος Ζυγογιάννης, αναπληρωτής πρόεδρος της Football League και επίτιμος αντιεισαγγελέας Εφετών, πέρασε πρώτος το κατώφλι του ειδικού ανακριτή και δεν έκρυψε τη δυσφορία του όταν κάμερες και δημοσιογράφοι τον πλησίασαν για δηλώσεις. Ο κ. Ζυγογιάννης κατηγορείται για δωροδοκία και δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος. Αμέσως μετά το τέλος της απολογίας του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα προκειμένου να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι. Ο εισαγγελέας διέταξε τον Χαρίλαο Ζυγογιάννη να μην ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο μέχρι νεωτέρας.

Οι κλήσεις των υπολοίπων κατηγορουμένων θα συνεχιστούν την Τετάρτη. Σειρά έχουν πλέον παράγοντες και μεγαλοστελέχη της ΕΠΟ, όπως και ένας πρόεδρος ΠΑΕ της Super League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK