Οι πρώτες έξι αλλαγές του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχει μπει και με τη βούλα στην εποχή του Τσάβι Ερνάντεθ, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν τις πρώτες αλλαγές που έχει εισηγηθεί ο 41χρονος τεχνικός στη διοίκηση, αναφορικά με τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και τον τρόπο παιχνιδιού.

Οι πρώτες έξι αλλαγές του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
2021 JOAN MONFORT /AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα έχει μπει σε νέα εποχή, καθώς ο Τσάβι Ερνάντεθ επέστρεψε στους μπλαουγκράνα και είναι έτοιμος να υπηρετήσει τον σύλλογο (και) από το πόστο του πρώτου προπονητή.

Ο 41χρονος τεχνικός προτίθεται να προχωρήσει σε μια σειρά από αλλαγές, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του, κάτι που φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στις πρώτες του δηλώσεις, ως προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "El Gran Debate", ο Τσάβι θέλει να σταματήσει τα ταξίδια του Πικέ για λόγους αναψυχής, ενώ στο κομμάτι των προπονήσεων θέλει οι ποδοσφαιριστές του να κάθονται περισσότερη ώρα στο προπονητικό κέντρο, βάζοντας όμως στοπ στις ατομικές προπονήσεις.

Παράλληλα η Μπαρτσελόνα θα προχωρήσει σε αλλαγές στις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει στους ποδοσφαιριστές, το αγωνιστικό στυλ που θέλει ο ίδιος να προσφέρει στην ομάδα δεν είναι διαπραγματεύσιμο, κάτι που θα ενθουσιάσει τον κόσμο της ομάδας, ενώ θα βάλει και χαλινάρι στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των ποδοσφαιριστών.

Αυτές είναι οι πρώτες αλλαγές που προτίθεται να κάνει ο Τσάβι, προκειμένου να επαναφέρει τους Καταλανούς στην τροχιά των επιτυχιών. Αυτό φαίνεται και από την πρώτη προπόνηση της ομάδας, όπου έφτασε στο προπονητικό κέντρο 2.5 ώρες πριν από την έναρξη της προπόνησης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK