Οι πρώτες φωτογραφίες από το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Στίβεν Τζέραρντ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την εφημερίδα "Dailymail" οι πρώτες φωτογραφίες από το περίφημο πλέον περιστατικό που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας σε παμπ και είχε ως πρωταγωνιστή τον Στίβεν Τζέραρντ.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Στίβεν Τζέραρντ
Οι φωτογραφίες που αποκάλυψε η εφημερίδα δείχνουν τον αρχηγό της Λίβερπουλ κατά την άφιξή του στην παμπ, αλλά δείχνουν και τα... μεθεόρτια όπου οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα ύστερα από το επεισόδιο που φέρεται να είχε με τον 34χρονο dj του μαγαζιού.

Ο διεθνής Άγγλος μέσος, ο οποίος ενημερώθηκε πως κατηγορείται για συμμετοχή σε συμπλοκή, βιαιοπραγία και σωματική βλάβη τρίτου, έχει την συμπαράσταση των συμπαικτών του στη Λίβερπουλ, αλλά και παικτών αντιπάλων ομάδων όπως οι Ουέιν Ρούνεϊ, Τζον Τέρι και Ρίο Φέρντιναντ. Μάλιστα, τα βρετανικά Μέσα τονίζουν πως οι τρεις ποδοσφαιριστές φρόντισαν να επικοινωνήσουν σχεδόν αμέσως με τον Τζέραρντ και να του εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, ενώ το ίδιο φαίνεται πως έκανε και ο προπονητής της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ισπανός τεχνικός "έπεσε από τα σύννεφα" μόλις έμαθε το περιστατικό, σπεύδοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, η οποία είναι στο πλευρό του Αγγλου ποδοσφαιριστή για τον οποίο τρέφει τεράστια εκτίμηση.

Ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη να επιστρέψει στις προπονήσεις της Λίβερπουλ, κινδυνεύει με ποινή πενταετούς φυλάκισης, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τιμωρηθεί βαριά και από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία με αποκλεισμό από την εθνική ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι σχετικές φωτό:

News 24/7

24MEDIA NETWORK