ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πρώτες σκέψεις Βαλβέρδε ενόψει Ρούμπιν

Οι πρώτες σκέψεις Βαλβέρδε για την ενδεκάδα του επαναληπτικού της Πέμπτης (22:05) με τη Ρούμπιν Καζάν με ή χωρίς τον Μακούν. Καζίμ vs Μάκος.

Οι πρώτες σκέψεις Βαλβέρδε ενόψει Ρούμπιν

Προηγήθηκε το 0-1 στη Μασσαλία κόντρα στη Μαρσέιγ. Ακολούθησε το 3-1 εναντίον της Άρσεναλ στο Φάληρο και δύο μήνες μετά το 0-1 στη Μόσχα με αντίπαλο τη Ρούμπιν Καζάν. Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει απέναντι στους Ρώσους (την Πέμπτη, στις 22:05, στο «Γ. Καραϊσκάκης») να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με αυτό το σκεπτικό προετοιμάζει ο Βαλβέρδε τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός προκρίνεται και με ισοπαλία στους «16» του Europa League, αλλά ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί οι «ερυθρόλευκοι» να παρουσιάσουν εναντίον της Ρούμπιν μια εικόνα ανάλογη με εκείνη στους εντός έδρας αγώνες με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Άρσεναλ.

Σχετικά με την ενδεκάδα, η απόδοση του Μακούν, τόσο στη Μόσχα όσο και την Κυριακή το βράδυ εναντίον του Πανιωνίου, όπου ο Καμερουνέζος αναδείχθηκε MVP του αγώνα, έχει βάλει σε σκέψεις τον προπονητή του Ολυμπιακού, όσον αφορά την τριάδα στον άξονα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο Βαλβέρδε προσανατολίζεται να παρατάξει κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν, τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα (από δεξιά προς αριστερά) τους Τοροσίδη, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ (υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και επιστρέφει υγιής) και Μαρκάνο. Μπροστά από τα στόπερ θα αγωνιστεί ο Ορμπαϊθ και δεξιά και αριστερά του Βάσκου μέσου αναμένεται να παίξουν οι Μανιάτης και Ιμπαγάσα, αντίστοιχα. Στις «πτέρυγες» στα χαφ, όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστούν ο Μιραλάς και ο Φουστέρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ. Θέση πάντως στο αρχικό σχήμα, διεκδικούν και οι Μακούν, Αμπντούν.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μέγιερι, Χολέμπας, Ντιόγκο και τον τραυματία Πάντελιτς.

Τα εναπομείναντα εισιτήρια του αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν (περίπου 2.000, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 75-200 ευρώ) διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» (10:00-17:00), που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ