Οι Σαουδάραβες άφησαν την μπάλα και έκλεισαν το σημαντικότερο ματς επαγγελματικής πυγμαχίας

Ένα από τα σημαντικότερα ματς στην ιστορία της επαγγελματικής πυγμαχίας θα πραγματοποιηθεί στην Σαουδική Αραβία. Ο Φιούρι θα μοιραστεί το ρινγκ με τον Ούσικ.

FILE - Saudi Crown Prince Mohammed bin Salman prepares to greet French President Emmanuel Macron as he arrives for a dinner at the Elysee Palace in Paris, July 28, 2022. (AP Photo/Lewis Joly, File)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν (AP PHOTO/LEWIS JOLY, FILE)

Η μάχη των Τάισον Φιούρι και Ολεκσάντρ Ούσικ έμοιαζε όλο το προηγούμενο διάστημα να έχει ναυαγήσει. Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά ο πρώτος ανακοίνωσε πως αμφότεροι έχουν υπογράψει τα συμβόλαια και στις 23 Δεκεμβρίου θα μοιραστούν το ρινγκ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας πυγμαχίας είναι ο σημαντικότερος στη μοντέρνα ιστορία της βαριάς κατηγορίας και εκ των σημαντικότερων στην ιστορία. Στο τραπέζι θα πέσουν όλοι οι τίτλοι της heavyweight division και ο νικητής θα είναι ο καλύτερος μποξέρ της κατηγορίας και πιθανότατα ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.

Η μάχη, πάντως, δεν θα πραγματοποιηθεί στη Μέκκα του αθλήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες δηλαδή στην Madison Square Garden για παράδειγμα. Τη διοργάνωση έχει πάρει η Σαουδική Αραβία. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που το ασιατικό βασίλειο θα φιλοξενήσει μεγάλο αγώνα μποξ, αλλά αυτός που ήταν κομμένος και ραμμένος για τις ΗΠΑ, τελικά κατέληξε στο Ριάντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK