Οι Σαουδάραβες έχουν δώσει "ψίχουλα" για αγορές ποδοσφαιριστών από άλλες ομάδες, έκπληξη το νο1 της λίστας

Πολλά τα λεφτά που ξοδεύουν οι Σαουδάραβες για αγορές ποδοσφαιριστών, οι οποίοι βέβαια δεν είναι και τόσο γενναιόδωροι στα χρήματα που δίνουν σε άλλες ομάδες.

Real Madrid's Karim Benzema, left, celebrates with teammate Cristiano Ronaldo after scoring their side's fourth goal against Alaves during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Alaves at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 24, 2018. Ronaldo scored twice and Benzema once in Real Madrid's 4-0 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Καρίμ Μπενζεμά μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Την μπάνκα έχουν τινάξει οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι έχοντας καταφέρει να αποσπάσουν την υπογραφή ουκ ολίγων ποδοσφαιριστών από τα κορυφαία ευρωπαϊκά σαλόνια.

Τα συμβόλαια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αστρονομικά αλλά δεν θα λέγαμε πως οι Σαουδάραβες είναι το ίδιο γενναιόδωροι στα χρήματα που δίνουν στους συλλόγους για να κάνουν δικούς τους τους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, στην κορυφή της λίστας των αγορών που έχουν γίνει από άλλες ομάδες βρίσκεται το όνομα του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα, Μάλκομ τον οποίο έκανε δικό της η Αλ Χιλάλ από την Ζενίτ αντί του ποσού των 60.000.000 ευρώ.

Την πρώτη 5αδα, βάσει των αναλυτικών στοιχείων που έφερε στο φως της δημοσιότητας το transfermarkt, συμπληρώνουν οι Ρούμπεν Νέβες, Φαμπίνιο, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και Μαχρέζ.

Αναλυτικά η πρώτη 5αδα

  • Μάλκομ - 60.000.000 ευρώ, Αλ Χιλάλ
  • Ρούμπεν Νέβες - 55.000.000 ευρώ, Αλ Χιλάλ
  • Φαμπίνιο - 46.700.000 ευρώ, Αλ Ιτιχάντ
  • Μιλίνκοβιτς Σάβιτς - 40.000.000 ευρώ, Αλ Χιλάλ
  • Ριγιάντ Μαχρέζ - 35.000.000 ευρώ, Αλ Αχλί

Διαβάστε Περισσότερα




News 24/7

24MEDIA NETWORK