Οι Σαουδάραβες είπαν "τα λέμε" στον σούπερ σταρ της Σίτι και το καλοκαίρι αναμένεται καυτό

Η Σαουδική Αραβία έχει πατημένο το γκάζι και οι άνθρωποι που τρέχουν το ασιατικό βασίλειο σχεδιάζουν το καλοκαίρι εκ νέου προσέγγιση στον κορυφαίο παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Ρεπορτάζ "φωτιά" από τον Ρούντι Γκαλέτι ο οποίος κάνει λόγο για προσέγγιση της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στον ηγέτη της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπράινε. Ο "εγκέφαλος" του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει μπει στο στόχαστρο των Σαουδαράβων και παρά το πρώτο "όχι" το πλάνο τους είναι εκ νέου φόκους στην υπόθεση τους επόμενους μήνες.

Συγκεκριμένα, ο προαναφερθέντας ρεπόρτερ υποστηρίζει πως στην πρώτη κρούση η πλευρά του Βέλγου ενημέρωσε ότι ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει 100% συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τους Πολίτες έως το τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα οι συζητήσεις κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναγίνουν τους επόμενους μήνες καθώς η Αλ Νασρ έχει σκοπό να δει τη κατά πόσο θ' αλλάξει η θέση του ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Κέβιν Ντε Μπράινε "παίζει" σε διάφορα δημοσιεύματα για την Σαουδική Αραβία.

Το συμβόλαιο του 32χρονου μέσου με την Μάντσεστερ Σίτι εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 και μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει γίνει οποιαδήποτε συζήτηση για το μέλλον του κι αν υπάρχει διάθεση για πρόταση επέκτασης της συνεργασίας των δύο εμπλεκόμενων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK