Οι Σαουδάραβες έκαναν την πιο φτωχή πλην τίμια πρόταση στον Αλέξις Σάντσες

Ο Αλέξις Σάντσες μπορεί να εξαργυρώσει την εξαιρετική του πορεία με μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων στην Σαουδική Αραβία.

Marseille's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Marseille and Auxerre at the Velodrome stadium in Marseille, France, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Αλέξις κάνει εκπληκτική σεζόν με την Μαρσέιγ AP PHOTO/DANIEL COLE

Κανείς δεν περίμενε τον Αλέξις Σάντσες πως με τη μεταγραφή του στην Μαρσέιγ θα έπαιρνε τα πάνω του και θα έφτανε εκ νέου να μιλάνε γύρω από τ' όνομά του για μετακίνηση το καλοκαίρι. Ο Χιλιανός μένει ελεύθερος και πρόσφατα κυκλοφόρησε σενάριο που ήθελε την Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Ωστόσο, όπως επιτάσσει η νέα μόδα στο ποδόσφαιρο, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει χτυπήσει την πόρτα του βετεράνου επιθετικού. Συγκεκριμένα, η Αλ Φατέχ φέρεται να έχει προσεγγίσει τον παίκτη και να του έχει κάνει ήδη προσφορά για μονοετές συμβόλαιο αξίας 10.000.000 ευρώ.

Μπορεί η πρόταση να μην είναι ανάλογη με αυτές που δόθηκαν στους Μπενζεμά και Καντέ, αλλά και πάλι δεν την λες αδιάφορη για έναν ποδοσφαιριστή που κοντεύει τα 35 και τις προηγούμενες σεζόν ήταν φάντασμα του εαυτού του. Επίσης, μία λεπτομέρεια σημαντική στην υπόθεση είναι πως η Αλ Φατέχ θα συμπεριλάβει και οψιόν ανανέωσης έως το 2025 στον πρώην παίκτη της Μπάρτσα.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί φέρνει ελεύθερο φορ για να "φτιάξει" τον Εμπαπέ

Μπάγερν: Δεν ανανεώνει ο Ντέιβις, πόσο τον κοστολογεί η ομάδα

Νεϊμάρ: Η ομάδα του "τρελού" κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK