Οι σκέψεις του Γ.Χ για Ξάνθη

Στον ΠΑΟΚ έχει αρχίσει εδώ και ημέρες η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη στην Τούμπα και ο Γιώργος Γεωργιάδης δείχνει να έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα.

Οι σκέψεις του Γ.Χ για Ξάνθη

Ο προπονητής του "Δικεφάλου" δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Ρικάρντο Κόστα, Χέντβιχες Μαντούρο, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και φυσικά στον τιμωρημένο Γιάννη Σκόνδρα.

Επίσης αμφίβολος είναι και ο Κριστιάν Νομπόα, ο οποίος, αν και προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή (3/4), είναι αρκετά κουρασμένος από το υπερατλαντικό ταξίδι επιστροφής πό τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας του Εκουαδόρ.

Σκέψεις για 4-4-2

Με όλα τα παραπάνω κατά νου ο Γεωργιάδης θα παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2 με τον Σαρλ Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια και τους Ρατς, Τζαβέλλα, Βίτορ και Κωνσταντινίδη (από τα αριστερά προς τα δεξιά) στην άμυνα.

Στο κέντρο θα παίξει σίγουρα ο Τζιόλης είτε μαζί με τον Νομπόα, είτε μαζί με τον Κάτσε που είναι ξανά διαθέσιμος. Στην επίθεση αριστερά θα κινηθεί ο Ρόμπερτ Μακ, δεξιά ο Εγιάλ Γκολάσα και στην κορυφή ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Φακούντο Περέιρα, χωρίς να αποκλείεται και η συμμετοχή του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK