Οι σκέψεις του Σόλιντ

Μία προπόνηση απομένει για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 19:00) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στόχος των Πειραιωτών δεν είναι άλλος από ακόμη μία νίκη.

Οι σκέψεις του Σόλιντ

Μία προπόνηση απομένει για να ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ (Κυριακή, 19:00) για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στόχος των Πειραιωτών δεν είναι άλλος από ακόμη μία νίκη η οποία, στη χειρότερη των περιπτώσεων, θα κρατήσει την ομάδα στην κορυφή και θα διατηρήσει την ικανοποιητική απόσταση από τους διώκτες της, στο κυνήγι του τίτλου.

Την Παρασκευή, ο Τροντ Σόλιντ είδε τον Ιεροκλή Στολτίδη να προπονείται για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα δίχως πρόβλημα, ενώ το παράδειγμα του 30χρονου μέσου ακολούθησαν και οι Παντελής Καφές και Τάσος Πάντος. Αντίθετα, ο Χρήστος Πατσατζόγλου έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Στέλιος Βενετίδης πονούσε στο γόνατο και ακολούθησε με τη σειρά του θεραπευτική αγωγή.

Ατομικό πρόγραμμα περιελάμβανε το... μενού για τον Γκάμπριελ Σούρερ. Ο Αργεντινός στόπερ είχε παραπονεθεί για μικροπρόβλημα τραυματισμού τη Πέμπτη, το οποίο δεν τον εγκατέλειψε την επόμενη μέρα. Εξάλλου, ο Γιάννης Ταραλίδης πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και σε έξι εβδομάδες αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις.

Όσον αφορά στους έντεκα οι οποίοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τους Θεσσαλονικείς, υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά. Δεδομένου ότι το σχήμα δεν πρόκειται να αλλάξει και θα είναι το γνωστό 4-3-3, οκτώ ποδοσφαιριστές δείχνουν να έχουν σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα ο Γρηγόρης Γεωργάτος και στο κέντρο αυτής οι Θανάσης Κωστούλας και Γιώργος Ανατολάκης. Στον χώρο του κέντρου, η θέση του Γιάγια Τουρέ στην "καρδιά" του κέντρου και αυτή του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στα αριστερά της επίθεσης δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ενώ οι Ριβάλντο και Γιάννης Οκκάς συμπεριλαμβάνονται με τη σειρά τους στις επιλογές πρώτης γραμμής.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν έξι παίκτες για τρεις θέσεις. Ο Στολτίδης θα "παλέψει" με τον Καφέ για τον δεύτερο του κεντρικού άξονα, ο Μαυρογενίδης με τον Πάντο για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Μπαμπανγκίντα με τον ταλαιπωρημένο Κωνσταντίνου για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Νορβηγός τεχνικός υπολογίζει και τους Μίλος Μάριτς και Ντάνι Γκαρθία οι οποίοι ως τώρα δεν έχουν πάρει τις πολλές ευκαιρίες, ωστόσο μία θέση στην αποστολή και όχι στην ενδεκάδα φαντάζει ως η πιθανότερη εξέλιξη.

** Η Λιόν ενημέρωσε την Παρασκευή το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ότι η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ζεράρ Ουγιέ θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο "Ζερλάν" στις 11:00 (τοπική ώρα) την Τρίτη 18/10 και η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της, στις 16:00 (τοπική ώρα). Το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσει ο βοηθός προπονητής της Λιόν, Μπρούνο Ζενεζιό.

** Η ΕΠΟ ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ότι ο αγώνας με τον Πανηλειακό για την 4η φάση του Κυπέλλου θα γίνει την Πέμπτη 10/11/2005 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου.

** Άνθρωποι της Ρεν και της Σαχτιόρ Ντόνετσκ αναμένεται να βρεθούν επίσης στο για να δουν τον ΠΑΟΚ.

** Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2005, την βράβευση του Pepsi Man Of The Match, μετά το τέλος του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ, θα κάνει η Ειρήνη Δούκα, τραγουδίστρια των C:Real.

News 24/7

24MEDIA NETWORK