Οι συμβουλές του Λεμονή στους νέους... Ρέτσους

Ο Τάκης Λεμονής βρέθηκε στο 7ο σεμινάριο των σχολών του Ολυμπιακού και μοίρασε... συμβουλές στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές και προπονητές των "ερυθρολεύκων". Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Λεονάρντο Κούτρης.

7ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / ΠΑΤΣΟΥΡΑΣ(Α) ΛΕΜΟΝΗΣ(Δ)  / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
lemonis olympiakos EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήγε στο γήπεδο μαζί με τον Διευθυντή της Ακαδημίας Κούλη Καραταΐδη και γνώρισε την αποθέωση από τους 200 προπονητές των Σχολών που δίνουν το παρών στο Σεμινάριο.

Ο κ. Λεμονής αφού ευχαρίστησε τον κ. Γιάννη Γούναρη δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στο θέμα των Ακαδημιών και των Σχολών. Όλοι μας πολλά χρόνια μιλάμε για τις Ακαδημίες αλλά όλα αυτά ήταν σε θεωρητικό επίπεδο. Σ’ αυτή τη δουλειά να ξέρετε όλοι ότι θέλει υπομονή και να περιμένεις κάποια χρόνια. Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό ήρθε η περσινή χρονιά που έδειξε έμπρακτα πως μια ομάδα που κατακτά τίτλους μπορεί να στηριχτεί και σε νέα παιδιά από την Ακαδημία.

Είδαμε στην πράξη ένα παιδί που μεγάλωσε από 9 χρονών στον Ολυμπιακό και έκανε μια τόσο σπουδαία μεταγραφή. Έχουμε και άλλα 3 παιδιά που έπαιξαν στην πρώτη ομάδα. Όλοι μας πρέπει ν’ ανεβάσουμε τον πήχη. Μπορούμε και να φτιάξουμε παίκτες και να κάνουμε πρωταθλητισμό. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου σ’ όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά και πέτυχαν. Μπορούμε να βελτιωθούμε αλλά όχι να κάνουμε πίσω. Η Ακαδημία είναι το μέλλον του Ολυμπιακού".

Από την πλευρά του ο Λεονάρντο Κούτρης, δήλωσε : "Είναι πολύ ωραίο που έχει ο Ολυμπιακός σ’ όλη την Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο. Είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό ήξερα ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και οι απαιτήσεις είναι πάρα πολλές. Η Ακαδημία του Ολυμπιακού έχει βγάλει παίκτες που παίζουν στις εθνικές ομάδες και σε ομάδες του εξωτερικού".

24MEDIA NETWORK