Οι τελικοί της Δυτικής Ελλάδας στην Πρέβεζα

Η δράση στο Coca-Cola Cup δεν σταματάει ποτέ. Ακόμη και μέσα στις γιορτές, το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5, δικαίωσε το κεντρικό του σύνθημα: "Όλα για την μπάλα". Και με κρύο και με βροχή, όπως στους τελικούς της Δυτικής Ελλάδας, που έγιναν στην Πρέβεζα στις 28 Δεκεμβρίου.

Οι τελικοί της Δυτικής Ελλάδας στην Πρέβεζα

Η βροχή έπεφτε ασταμάτητα, αλλά το κέφι και το πάθος των νεαρών για τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς, έφταναν και περίσσευαν να νικήσουν όλα τα εμπόδια. Οι ομάδες τα έδωσαν όλα, όπως και ο κόσμος της Πρέβεζας, που χάρηκαν ιδιαίτερα την πρόκριση των δυο ομάδων της πόλης στις κατηγορίες 16-17 και 18-19 ετών.

Θυμίζουμε ότι στους τελικούς κάθε περιφέρειας, παίζουν οι ομάδες που προκρίθηκαν από τα κατά τόπους τουρνουά. Όπως και στην Πελοπόννησο, έτσι και στη Δυτική Ελλάδα, οι ομάδες που είχαν πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς, έδωσαν μεγάλες μάχες με έπαθλο την πρόκρισή τους στην τελική φάση της Αθήνας.

Εκεί, όπου θα διεκδικήσουν και τα μεγάλα δώρα του Coca-Cola Cup, την συμμετοχή σε ένα ευρωπαϊκό καμπ ποδοσφαίρου για τους νικητές της κατηγορίας 18-19 ετών και μια αντίστοιχη εμπειρία επί ελληνικού εδάφους.

Τα αποτελέσματα των τελικών

Κατηγορία 13-15 ετών

Καφενείο-Καραμούζες 1-1, 2-3 στα πέναλτι οι Καραμούζες

Πρώτος σκόρερ: Γιώργος Λιάπης (Καραμούζες) 7 γκολ

Κατηγορία 16-17 ετών

Bblob and Bone-Χαβαλένθια 2-0

Πρώτος σκόρερ Niko Gjergji (Bblob and Bone) 4 γκολ

Κατηγορία 18-19 ετών

Los Blancos-Μπέμπηδες 2-0

Έξι ομάδες για την Αθήνα

Μετά τους τελικούς της περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας, οι ομάδες που έχουν προκριθεί στην τελική φάση της Αθήνας, είναι πλέον έξι. Δυο σε κάθε κατηγορία:

• 13-15 ετών: Dream Team, Καραμούζες

• 16-17 ετών: Κανονιέρηδες, Bblob and Bone

• 18-19 ετών: Warriors- Los Blancos

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους από τώρα στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες του τουρνουά, μέσα από το www.coca-cola.gr.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση βρίσκονται αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα, όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής.

Για λεπτομέρειες επισκεφτείτε και την σελίδα του Coca-Cola Cup στο facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK