Οι τελικοί των ΕΠΣΠ, ΕΠΣΜ, ΕΠΣΔΑ

Ημέρες κυπέλλων ήταν η Τρίτη (25/03) και η Τετάρτη (26/03) για τις ενώσεις τοπικών πρωταθλημάτων. Εξι ομάδες μάχονταν για τρία κύπελλα και οι αναμετρήσεις τα είχαν όλα: γκολ, πάθος, νεύρα, απρόοπτα.

Οι τελικοί των ΕΠΣΠ, ΕΠΣΜ, ΕΠΣΔΑ
Ημέρες κυπέλλων ήταν η Τρίτη (25/03) και η Τετάρτη (26/03) για τις ενώσεις τοπικών πρωταθλημάτων. Εξι ομάδες μάχονταν για τρία κύπελλα και οι αναμετρήσεις τα είχαν όλα: γκολ, πάθος, νεύρα, απρόοπτα.

ΑΕ Περάματος-Σαρωνικός Αίγινας 1-2 (παράταση)

Σεφτέ στα τρόπαια έκανε ο Σαρωνικός Αίγινας, ο οποίος επικράτησε στον τελικό της ΕΠΣ Πειραιά με 2-1 της ΑΕ Περάματος. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηράπτη την περσινή σεζόν έφτασε στον τελικό, όμως βρήκε μπροστά της τον Αίαντα Σαλαμίνας που της στέρησε το τρόπαιο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το Πέραμα, το οποίο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 24ο λεπτό, όταν ο Ξυλαρδιστός ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Πυργής. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το ρευστό σκορ. Ο Σαρωνικός βγήκε αποφασισμένος στο β’ ημίχρονο και ισοφάρισε σε 1-1 όταν ο Καραμάνος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχιση στην άμυνα του Περάματος.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και ήταν φανερό πως θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Η νησιώτικη ομάδα φάνηκε πιο αποφασισμένη και έκανε την ολική ανατροπή στο 6ο λεπτό της παράτασης όταν ο Μπέριος δοκίμασε το πόδι του από τα 35 μέτρα και σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ.

ΑΕ Περάματος: Παππάς, Κανακάρης (55’ Πατέστος), Βλαχόπουλος, Περδίκης (118’ Τσάγγαρης), Καλύβας, Σκλαβούνος, Ζαφειρίου (58’ Βασιλόπουλος), Σπατιώτης, Πυργής, Ξυλαρδιστός, Δέσπος.

Σαρωνικός Αίγινας: Γεωργακόπουλος, Μπιζιώτας, παπαδόπουλος, Κρίτσκας, Σταμπούλογλου (55’ Μυλωνάς), Μπέριος, Οικονόμου (67’ Πετράκος), Καραμάνος (89’ Βέργος), Παπαναστασίου, Μπαλής, Δημάκος.

ΠΑΟ Κουφαλίων-ΠΑΟ Διοικητηρίου 1-4

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του ο ΠΑΟ Διοικητηρίου, αφού επικράτησε στον τελικό της ΕΠΣΜ με το επιβλητικό 4-1 του ΠΑΟ Κουφαλίων. Η ομάδα του Λάμπρου Ανδριόπουλου έπαιξε παθιασμένα και στο πρώτο ημίχρονο ήδη βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Συγκεκριμένα, ο Πεχλιβανίδης στο 28’ σημείωσε το 1-0 μετά από ασίστ του Γεωργιάδη και μόλις μετά από ένα λεπτό έγινε το 2-0 με τον Μπουλή.

Το σκορ ασφαλείας έδωσε φτερά στον ΠΑΟΔ που ανέβασε το δείκτη σκορ στο 4-0 με δύο γκολ του Νίτση (66’, 84’), μετά από τα κενά που είχαν αφήσει τα Κουφάλια στην προσπάθειά τους να γυρίσουν το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφεραν οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 90’ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Χαντζαρίδης, βάζοντας το γκολ της τιμής σε έναν "χορταστικό" τελικό.

ΠΑΟ Κουφαλίων: Γιαρικάνης,Καραπίτας (39’ Ναλμπαντίδης), Κοντσίδης, Χαντζαρίδης, Μήντσιος,Βαρδαλής (49’ Γάκης), Τανταλίδης, Τσαλώνης, Γιαννουκίδης, Αριστάδης, Θαμνίδης (39’ Μυλονώπουλος).

ΠΑΟ Διοικητηρίου: Κασλής, Δάντσης, Πεχλιβανίδης, Γερομανώλης, Αποστολίδης,Ηπειρώτης (88’ Κωνσταντίνου), Βασιλάκος (87’ Παπαθανασίου), Μπακάλης, Νίτσης, Μπούλης (84’ Καραπατσακίδης), Γεωργιάδης.

Ενωση Πανασπροπυργιακού/Δόξας-Αστέρας Μαγούλας 3-1

Ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ είχε φαβορί, αν στους τελικούς μπορείς να χρίσεις φαβορί, καθώς η Ενωση Πανασπροπυργιακού/Δόξας είναι μια κατηγορία πάνω από τον Αστέρα Μαγούλας. Αυτός ο τίτλος του φαβορί επιβεβαιώθηκε με την επικράτηση των "κυανολεύκων" με 3-1, οι οποίοι κατακτούν το τρόπαιο για 4η φορά στην ιστορία τους.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, όταν μετά από πολύ καλή ενέργεια του Μπαϊράμογλου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Περαμάτζης άνοιξε το σκορ. Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τον Αστέρα καθώς ο Κοπαλάς Κ. αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μόλις στο 31ο λεπτό. Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε από πλευρά Αστέρα, και αυτό το πλήρωσε καθώς ο Κάτσος στο 47’ ισοφάρισε με μακρινό σουτ. Στο 56’ και με 10 παίκτες η Ενωση Πανασπρ./Δόξας σημείωσε την ολική ανατροπή όταν ο Μελετίδης δεν αστόχησε έπειτα από πάσα-μισό γκολ του Κατσαρού.

Ενωση Πανασπροπυργιακού/Δόξας: Τσακιλτζίδης, Κοπαλάς Α. (Ατματσίδης), Κάτσος, Κυριακίδης, Κούτολος, Στρατής, Κοπαλάς Κ., Πατσιωνίδης (33’ Χειμωνίδης), Μελετίδης (83’ Μπέκος), Κούκής, Κατσαρός.

Αστέρας Μαγούλας: Καραπαναγιώτης, Τσαπίδης, Λάμπρου, Παπανικολάου, Μπροτζάκης, Συκοβάρης (78' Κώτσης), Περαματζής, Σταϊτούρης, παγώνης, Μπαριάμογλου (70' Βλάχος), Ρόκας.

Οι Τελικοί κυπέλλων Τοπικών Ενώσεων

Πυρσός Γρεβενών-Αμυγδαλιά 4-1
Απόλλων Λιτοχώρου-Βατανιακός Κατερίνης 0-2
Καταστάρι-Τσιλιβί 1-3
Αχιλλέας Καμαρών-Αχαιός Σαραβαλίου 2-2 (6-4 στα πεν.)
Απόλλων Πεταλιδίου-Τέλλος Αγρας 1-0
Λουκίσια-Ταμιναϊκός 1-1 (3-5 στα πεν.)
ΑΕ Χίου Βροντάδου-Δάφνη Δαφνώνα 2-2 (4-6 στα πεν.)
Λεωνίδιο-Δόξα Μεγαλόπολης 3-1






News 24/7

24MEDIA NETWORK