Οι τέσσερις... φευγάτοι του ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Πέλκας πάει για "επαγγελματικές" διακοπές στην Γερμανία, ο Γιώργος Τζαβέλλας συμπληρώνει ένα μήνας αδειούχος, ο Δημήτρης Γιαννούλης ανοίγει την πόρτα της εξόδου με δανεισμό και ο Γκόικο Τσίμιρορ κάνει τον...γύρο της Ευρώπης. Γράφει ο Αντώνης Τσακαλέας.

Οι τέσσερις... φευγάτοι του ΠΑΟΚ

Τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο προσκήνιο, με τον καθένα να φλερτάρει με την πόρτα της εξόδου για διαφορετικό λόγο και με διαφορετικό τρόπο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα φύγουν και οι τέσσερις, αλλά δεν θα μείνουν και όλοι...

Ο ΠΑΟΚ ΨΑΧΝΕΙ, Ο ΠΕΛΚΑΣ ΨΑΧΝΕΤΑΙ

Το ταξίδι του Δημήτρη Πέλκα στην Γερμανία...άναψε φωτιές. Από τη πλευρά του, ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν θέλει να ρίξει λάδι σε αυτή τη φωτιά, και από το περιβάλλον του προκύπτει ότι το ταξίδι στην Γερμανία προέκυψε για λόγους αναψυχής.

Αν όμως σε αυτή την “αναψυχή” προσθέσει κανείς την παρουσία του ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκου, στην Γερμανία, τα δημοσιεύματα που θέλουν Γερμανικές ομάδες να τον “καλοβλέπουν”, την διάθεση του ΠΑΟΚ να προσθέσει επιτελικό μέσο στο ρόστερ του και τον Ίβιτς να προτιμά τον Μπίσεσβαρ ακόμα και όταν ο Ολλανδός ήταν σταdownτου, το...μείγμα που δημιουργείται είναι αρκετό για να φέρει συζητήσεις. Οι ασπρόμαυροι πάντως, στην λογική “όλοι έχουν μια τιμή” όπως είχε άλλωστε δηλώσει και ο Λούμπος Μίχελ, περιμένουν να δουν τι θα τους φέρει η πλευρά Πέλκα.

Ο ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

Ο Γιώργος Τζαβέλλας διανύει την 24η ημέρα ως...αδειούχος. Οι δυο πλευρές μοιάζουν να παίζουν...κρυφτό, και να περιμένει η μια, την κίνηση της άλλης. Ο παίκτης έχει καιρό να ακούσει το οτιδήποτε από την Μικράς Ασίας, το συμβόλαιο του Τζαβέλλα, που μισθολογικά είναι το τοπ 5 του ΠΑΟΚ, “τρέχει” και είναι μέχρι το 2020, και... η ζωή συνεχίζεται.

Ο Λούμπος Μίχελ φέρεται να “ψάχτηκε” στο εξωτερικό για να βρει ομάδα που να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη, είτε για δανεισμό είτε για αγορά, και ο Τζαβέλλας από την πλευρά του περιμένει μια κλήση για να βρεθεί Θεσσαλονίκη, να ακούσει το τι έχουν να του πουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να προχωρήσει και να πάρει τις αποφάσεις του.

ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έρχεται στο προσκήνιο, καθώς φαίνεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου μέσω δανεισμού, μεσούσης μιας αγωνιστικής περιόδου στην οποία έχει πάρει ελάχιστες συμμετοχές, και φαίνεται ως δεν είναι καν δεύτερη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ίβιτς να μετατοπίζει εκεί τον Χοσέ Κρέσπο όποτε απουσιάζει ο Μαρίν Λέοβατς και να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Παναγιώτη Δελιγιαννίδη αν και ο τελευταίας δεν ήταν (αλλά ίσως γίνει στο τέλος) αριστερό μπακ.

Και αν τελικά ο Γιαννούλης βρει ομάδα για να μετακομίσει ως δανεικός, αρχίζει το...ντόμινο, με τον Κρέσπο να γίνεται και επίσημα διπλοθεσίτης, πίσω από τον Λέοβατς, το όνομα του οποίου “παίζει” έντονα στην Κροατία. Και αν τα πράγματα προχωρήσουν για τον Λέοβατς, εκεί το πράγμα μπλέκει αρκετά. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αναζητήσει αριστερό μπακ. Το σίγουρο είναι ένα. Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να διώξει παίκτη αν δεν έχει “καλυφθεί”...

Ο ΤΣΙΜΙΡΟΤ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

Ο Γκόικο Τσίμιροτ θυμίζει λίγο μια από τις “ιστορικές” διαφημίσεις των 90s,αυτή του “Σαράφη”.Τσίμιροτ στην Βέρντερ Βρέμης, Τσίμιροτ στη Σασουόλο, τώρα Τσίμιροτ και στη Ρεν. Το σίγουρο είναι πως στον ΠΑΟΚ δεν ανησυχούν.

Ξέρουν πως τα μυαλά του Βόσνιου δεν θα πάρουν αέρα, ξέρουν πως στην συγκεκριμένη περίπτωση, εφόσον τα βάλουν όλα κάτω και αποφασίσουν την πώληση, θα έχουν τον Τσίιροτ “σύμμαχο”. Φαίνεται δύσκολο (αλλά όχι απίθανο) να προχωρήσει μεταγραφή τον Ιανουάριο, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει και την βιτρίνα του Γιουρόπα Λιγκ για (τουλάχιστον) άλλα δυο παιχνίδια, και μάλιστα με αντίπαλο μια ομάδα από την Γερμανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK