Οι τοπ μεταγραφές που χάλασαν το 2022 και θα έδιναν ένα άλλο ποδοσφαιρικό 2023

Υπήρξαν μεταγραφές που χάλασαν το 2022 και θα μας προσέφεραν ένα εντελώς διαφορετικό ποδοσφαιρικό 2023. Πάμε να τις δούμε...

England's Harry Kane looks on before start of the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium, in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Χάρι Κέιν, αρχηγός της Αγγλίας (AP PHOTO/MARTIN MEISSNER)

Το 2022 δεν ήταν μία αδιάφορη μεταγραφική χρονιά. Αρκετές ήταν οι μετακινήσεις που προκάλεσαν αίσθηση. Ωστόσο, υπήρξαν ντιλ που δεν πήραν ποτέ σάρκα και οστά.

Πρόκειται για μεταγραφές που σε περίπτωση που οι ομάδες τις πετύχαιναν θα βλέπαμε άλλα πράγματα το 2023, ενώ θα άλλαζε κατά πολύ η ιστορία του ποδοσφαίρου που διανύουμε τώρα...

Στην κορυφή αυτής της shortlist των μεταγραφικών fails εννοείται πως βρίσκεται ο Κιλιάν Εμπαπέ που τη... δωδέκατη ώρα αρνήθηκε να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αποφασίζοντας να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια.

Βέβαια, το στόρι Ρεάλ - Εμπαπέ, μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει αναθερμανθεί σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Στο νούμερο ένα, λοιπόν, ο Εμπαπέ και η Ρεάλ.

Η Μπάγερν Μονάχου, επίσης, πήγε να ταράξει τα νερά καθώς προσπάθησε να κάνει δικό της το 2022 τον Χάρι Κέιν. Μία άλλη μεταγραφή που θα αποτελούσε "μπαμ" ήταν η ανεπιτυχής προσπάθεια της Μπαρτσελόνα πάρει από την Σίτι τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Και συνεχίζουμε...

Στα fails συμπεριλαμβάνεται και το Ρονάλντο - Μπάγερν. Οι Γερμανοί φέρονται να έκαναν κίνηση για τον Πορτογάλο σταρ της Αλ Νασρ, αλλά εν τέλει η ιστορία δεν κατέληξε πουθενά και οι Βαυαροί μέσω του Όλιβερ Καν αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή στο θέμα.

Στην Αγγλία η Τσέλσι φλέρταρε έντονα με τον Ντέκλαν Ράις. Ο αρχηγός της Γουέστ Χαμ, όμως, το 2022 έμεινε αμετάθετος. Επίσης, οι Μπλε ήθελαν να πάρουν τον Γιόσκο Γκβάρντιολ. Ο Κροάτης ήταν η αποκάλυψη του Μουντιάλ 2022 και η αξία του έχει εκτοξευθεί και πλέον η Λειψία ζητάει 100.000.000 ευρώ για να μπει σε συζητήσεις.

Το epic fail, όμως, ο επίλογος για το 2022 ήταν η προσπάθεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει τον Κόντι Χάκπο. Ο Ολλανδός με το εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο παρουσιαζόταν σίγουρος και κλεισμένος από τους Κόκκινους Διαβόλους. Στο τέλος συμπατριώτης του Έρικ Τεν Χαχ φόρεσε τη φανέλα της μισητής αντιπάλου, Λίβερπουλ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Οι οπαδοί της Αλ Νασρ γκρέμισαν το αεροδρόμιο για να υποδεχθούν Έλληνα που έκανε τον CR7 να κλάψει

Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ είχε δώσει μυθικό συμβόλαιο και στον Άμραμπατ της ΑΕΚ

Ρονάλντο: Οι 5+1 "Ελληνες" και Ελληνας που τον περιμένουν στην Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK