Oι τρεις υποψήφιοι για να πάρουν τη θέση του Μανωλά στην Ρόμα

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κώστας Μανωλάς θα αποτελέσει παρελθόν από την Ρόμα το καλοκαίρι και αποκαλύπτει τους τρεις υποψήφιους αντικαταστάτες του Έλληνα σέντερ μπακ.

Oι τρεις υποψήφιοι για να πάρουν τη θέση του Μανωλά στην Ρόμα

Ο Κώστας Μανωλάς δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρόμα (λήγει το 2019) καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν ακόμα συμφωνήσει σε μία γενναία αύξηση των αποδοχών που ζητάει ο ποδοσφαιριστής (αμείβεται με 1,5 εκ.ευρώ ετησίως και θέλει να φτάσει τα 3 εκ.ευρώ το χρόνο) και όλα δείχνουν πως το ερχόμενο καλοκαίρι ο πρώην άσος των ΑΕΚ και Ολυμπιακού δεν θα είναι κάτοικος "Olimpico".

Οι φήμες που θέλουν την Ίντερ να στρώνει χρυσάφι για να τον αποκτήσει αυξάνονται και πληθύνονται (τελευταία ρεπορτάζ θέλουν και τον Αντόνιο Ρίντιγκερ στο στόχαστρο των Μιλανέζων) ενώ σημερινό δημοσίευμα της "Corriere dello Sport" έρχεται να ρίξει φως στην άμυνα της Ρόμα την επόμενη ημέρα της πώλησης του Μανωλά!

Lazio's Felipe Anderson, left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Cup, first-leg, semifinal soccer match, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, March 1, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's Felipe Anderson, left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Cup, first-leg, semifinal soccer match, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, March 1, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρόμα θα τον αφήσει να φύγει για να βγάλει χρήματα και να είναι εντάξει όσον αφορά στο οικονομικό fair play που απαιτεί από τους ευρωπαϊκούς συλλόγους η UEFA, με τον Μόντσι, που αναμένεται να πιάσει σύντομα δουλειά στη Ρώμη ως νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, να έχει ήδη εντοπίσει τους διαδόχους του Έλληνα σέντερ μπακ.

Ο Νο 1 υποψήφιος για τη θέση που θα μείνει κενή είναι ο 21χρονος Κλεμέν Λενγκλέ, διεθνής με την εθνική Γαλλίας Κ-21, τον οποίο τον απέκτησε η Σεβίλλη τον περασμένο Ιανουάριο μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις με την Νανσί, ενώ υπάρχουν και δύο εναλλακτικές λύσεις.

Ο ένας είναι ο 20χρονος αμυντικός Ισά Ντιόπ, Γάλλος με ρίζες από τη Σενεγάλη, που αγωνίζεται ως βασικός στην Τουλούζ ενώ ο άλλος είναι ο 21χρονος Τίμο Μπάουμγκαρτλ που στη Γερμανία τον αποκαλούν "ξανθό Ρίντιγκερ".

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK