Οι τρομερές χειρονομίες του Ιγκουαΐν στους οπαδούς της Νάπολι

Οι οπαδοί της Νάπολι αποδοκίμασαν τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και στη δεύτερη επιστροφή του στο "San Paolo" όμως αυτή τη φορά ο Αργεντίνος αντέδρασε διαφορετικά. (PHOTO+VIDEOS).

Juventus's Gonzalo Higuain celebrates after team mate Miralem Pjanic scored his side's first goal during the Champions League Group H soccer match between  Dinamo Zagreb and Juventus, at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Juventus's Gonzalo Higuain celebrates after team mate Miralem Pjanic scored his side's first goal during the Champions League Group H soccer match between Dinamo Zagreb and Juventus, at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Τρεις ημέρες μετά την ιστορική επιστροφή του στο "San Paolo" ως αντίπαλος της Νάπολι και φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους (1-1 οι δύο ομάδες για την 30η αγωνιστική της Serie A) ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρέθηκε και πάλι στο ίδιο γήπεδο για τον δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia, όμως σε αντίθεση με την σιωπηρή του στάση την Κυριακή, τώρα δεν έκρυψε τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια της προθέρμανσής του.

Όπως αναφέρει η τορινέζικη "Τuttosport", ο Αργεντινός χειροκρότησε αρχικά την κερκίδα όπου φιλοξενεί τους οργανωμένους της Νάπολι και κατόπιν έβαλε τα χέρια στα αυτιά του κάνοντας πως δεν... ακούει όταν ανέβηκε τα ντεσιμπέλ των αποδοκιμασιών, με το κερασάκι στην τούρτα να είναι όμως άλλο.

Αυτό ήταν κάποια στιγμή να δείξει με το χέρι του προς την εξέδρα των επισήμων θέλοντας να στείλει το μήνυμα πως αντί να αποδοκιμάζουν εκείνον, το πρόσωπο στο οποίο θα έπρεπε να στραφούν τα γιουχαΐσματα είναι ο πρόεδρος των "παρτενοπέι" Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις που τον άφησε να φύγει...

Οι τρομερές χειρονομίες του Ιγκουαΐν στους οπαδούς της Νάπολι

Τις προθέσεις του πάντως για τη στάση του απέναντι στους οπαδούς είχε φροντίσε να τις δείξει και λίγο νωρίτερα, σφίγγοντας τη γροθιά του κατά την είσοδό του στο γήπεδο την ώρα που άκουγε αποδοκιμασίες από Ναπολιτάνους που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το "San Paolo".

UPDATE: Το κρεσέντο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν συνεχίστηκε όμως και κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς στο 32' άνοιξε το σκορ για την Γιουβέντους με μακρινό σουτ (η μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Πέπε Ρέινα) και κατόπιν φώναξε "δικό σου είναι το σφάλμα" υποδεικνύοντας ουσιαστικά το αφεντικό της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις.

Οι τρομερές χειρονομίες του Ιγκουαΐν στους οπαδούς της Νάπολι

Photo Credits: AP Photo/Darko Bandic

News 24/7

24MEDIA NETWORK