Οι τρομεροί σωσίες των Ιγκουαΐν-Χάμσικ έδωσαν τα χέρια!

Οι Ναπολιτάνοι περιμένουν με άγριες διαθέσεις τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην επιστροφή του στο "San Paolo" για δεύτερη σεζόν, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον... Χάμσικ. Δείτε το VIDEO!

Οι τρομεροί σωσίες των Ιγκουαΐν-Χάμσικ έδωσαν τα χέρια!

Νάπολι και Γιουβέντους συνθέτουν ένα από τα πιο εκρηκτικά ζευγάρια μονομάχων που μπορούν να αναμετρηθούν στο Καμπιονάτο και όπως είναι λογικό το μεταξύ τους παιχνίδι στο "Σαν Πάολο" για την 15η αγωνιστική της Serie A τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Δεν είναι άλλωστε μόνο η παραδοσιακή κόντρα που υπάρχει μεταξύ των τιφόζι των δύο ομάδων αλλά και το γεγονός πως φέτος η Νάπολι διεκδικεί επί ίσοις όροις τα πρωτεία από τους Τορινέζους ενώ παράλληλα οι "παρτενοπέι" περιμένουν τον "προδότη" Ιγκουαΐν να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμου του και να αγωνιστεί στο ντέρμπι.

Οι τρομεροί σωσίες των Ιγκουαΐν-Χάμσικ έδωσαν τα χέρια!

Την ώρα πάντως που η ένταση χτυπάει... κόκκινο, η ιταλική ιστοσελίδα "Premium Sport HD" βρήκε έναν μοναδικό τρόπο να εξημερώσει τα πάθη αφού έβαλε τους Ιγκουαΐν και Χάμσικ να έρθουν πιο κοντά παραχωρώντας κοινή συνέντευξη.

Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε: οι δύο παίκτες δεν έχουν χρόνο να δίνουν συνεντεύξεις ενόψει τόσο κρίσιμου αγώνα, εκείνοι που ανέλαβαν να "ενώσουν" τους δύο μονομάχους είναι δύο σωσίες τους με τους οποίους έχουν εκπληκτική ομοιότητα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK