Οι τσαμπουκάδες, το μπλουζάκι και ο διάδοχος του Τότι κόντρα στη Λάτσιο (VIDEO)

Η selfie του capitano, οι πανηγυρισμοί, οι τσαμπουκάδες και τα γκολ κόντρα στους "μισητούς" "λατσιάλι". Όλες οι στιγμές που έχουν αναδείξει τον Τότι σε "ισόβιο" αρχηγό των "τζιαλορόσι"

Οι τσαμπουκάδες, το μπλουζάκι και ο διάδοχος του Τότι κόντρα στη Λάτσιο (VIDEO)

Ο Τότι στα ντέρμπι της Ρόμα κόντρα στη "μισητή" Λάτσιο έχει κάνει ό,τι χρειάζεται για να μείνει για πάντα στις καρδιές των φίλων των "τζιαλορόσι" ως ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας. Έχει σκοράρει με όλους τους πιθανούς τρόπους, έχει χαρίσει σπουδαίες νίκες, έχει τσαμπουκαλευτεί με τους παίκτες της Λάτσιο, έχει φτιάξει μπλουζάκια με συνθήματα, ενώ εχθές έφτασε στο σημείο να βγάλει selfie μπροστά στους "τιφόζι" για να πανηγυρίσει το γκολ της ισοφάρισης σε 2-2.

Με τα 2 του γκολ στο χθεσινό ντέρμπι, ο Τότι συνέχισε την παράδοση που τον θέλει, όποτε σκοράρει να μην χάνει η ομάδα του από τη Λάτσιο. Συγκεκριμένα, έχει βάλει 11 γκολ σε 9 ματς, στα οποία η Ρόμα μετράει 4 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Οι τσαμπουκάδες, το μπλουζάκι και ο διάδοχος του Τότι κόντρα στη Λάτσιο (VIDEO)

Επίσης, με τα χθεσινά του γκολ ισοφάρισε τον Ντίνο Ντα Κόστα -πρώην παίκτη της Ρόμα- με 11 γκολ στην πρώτη θέση των παικτών που έχουν σκοράρει τα περισσότερα γκολ στα ντέρμπι μεταξύ Ρόμα και Λάτσιο.

Το μπλουζάκι:

Οι τσαμπουκάδες, το μπλουζάκι και ο διάδοχος του Τότι κόντρα στη Λάτσιο (VIDEO)

"Σας διέλυσα ξανά"

Οι τσαμπουκάδες

-Στο 2-0 της Ρόμα κόντρα στη Λάτσιο το 2011, ο Τότι τσαμπουκαλεύεται με τη μισή ενδεκάδα της Λάτσιο, σκοράρει δύο φορές και κάνει τον εκφωνητή να παραλυρεί "Σ΄αγαπώ, σ΄αγαπώ αρχηγέ":

-Εδώ ο μεγάλο αρχηγός πικάρει τους οπαδούς της Λάτσιο μετά το ξύλο που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στη λήξη του αγώνα:

-Ο Τότι σε στιγμιότυπο "αγάπης" με τον Πάολο ντι Κάνιο:

Rome, ITALY:  The referee Paparesta (R) gives the yellow card to Lazio's Paolo Di Canio, flanked by AS Roma's Francesco Totti during an Italian Serie A  match AS Roma-Lazio in Rome 23 October 2005. The match ended drawn 1-1.  (Photo credit should read CARLO BARONCINI/AFP/Getty Images)
Rome, ITALY: The referee Paparesta (R) gives the yellow card to Lazio's Paolo Di Canio, flanked by AS Roma's Francesco Totti during an Italian Serie A match AS Roma-Lazio in Rome 23 October 2005. The match ended drawn 1-1. (Photo credit should read CARLO BARONCINI/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

-Ο μεγάλος αρχηγός της Ρόμα κατευθύνεται με άσχημες διαθέσεις προς τους αντιπάλους του:

Οι τσαμπουκάδες, το μπλουζάκι και ο διάδοχος του Τότι κόντρα στη Λάτσιο (VIDEO)

Τα γκολ

Πάμε να δούμε όλα τα γκολ του Τότι στα ντέρμπι με τους "λατσιάλι":

-1998/99, Λάτσιο-Ρόμα, 3-3, ο Τότι ισοφαρίζει για τη Ρόμα το τελικό 3-3:

-1998/99, Ρόμα-Λάτσιο, 3-1, ο Τότι κάνει το τελικό 3-1:

-2001/02, Ρόμα-Λάτσιο, 2-1, ο αρχηγός της Ρόμα διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του:

-2001/02, Λάτσιο-Ρόμα, 1-5, ο Τότι βάζει το κερασάκι στην τούρτα σε μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες στο ντέρμπι της Ρώμης:

-2003/04, Λάτσιο-Ρόμα, 1-1, μετά από πέντε ντέρμπι χωρίς να σκοράρει ο Τότι, ισοφαρίζει με πέναλτι:

-2005/06, Ρόμα-Λάτσιο, 1-1, ο "καπιτάνο" ανοίγει το σκορ στο ντέρμπι:

-2010/11, Ρόμα-Λάτσιο, 2-0, πέρασαν έξι χρόνια από το τελευταίο γκολ του Τότι σε ντέρμπι με τη Λάτσιο, αλλά στο παρακάτω ματς ο αρχηγός αποζημίωσε τους φιλάθλους της ομάδας του σκοράροντας δύο φορές:

-2012/13, Ρόμα-Λάτσιο, 1-1, σε αυτό το ντέμρπι ο Τότι ισοφάρισε με πέναλτι για τη Ρόμα το γκολ του Ερνάνες:

-2014/15, Ρόμα-Λάτσιο, 2-2, στο χθεσινό ματς ο αρχηγός της Ρόμα σκόραρε δις και ισοφάρισε για την ομάδα του το αρχικό 0-2:

Ο άξιος συνεχιστής

Μπορεί ο Τότι να πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του με τους "τζιαλορόσι", όντας πλέον 38 ετών, ωστόσο δύσκολα θα σβηστεί το όνομα των "Τότι" από τους σκόρερ στα ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο στο εγγύς μέλλον, αφού ο υιός Τότι, ο 9χρονος Κριστιαν, τον περασμένο μήνα άνοιξε λογαριασμό κόντρα στους "λατσιάλι", σκοράροντας το τρίτο γκολ της ομάδας του σε αγώνα 7x7.

Πάρτε μια γεύση από το ταλέντο του μικρού Τότι:

Διαβάστε ακόμη

Ρόμα - Λάτσιο 2-2 (VIDEO)

"Αυτοκράτορας της Ρώμης" ο Τότι: 2 γκολ και selfie! (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK