Οι Βραζιλιάνοι κατά της χώρας τους...

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα διεξήχθη ανάμεσα σε 19 χώρες που θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Το ενδιαφέρον φυσικά κοσμούν οι απαντήσεις των Βραζιλιάνων, μεγάλο μέρος των οποίων δεν βλέπουν με καλό μάτι την εθνική τους.

Οι Βραζιλιάνοι κατά της χώρας τους...

Οι χώρες ψήφισαν! Οι Βραζιλιάνοι θα παίξουν την καλύτερη μπάλα στο τουρνουά αλλά θα το κατακτήσουν κιόλας! Αυτά τα αποτελέσματα έδειξε έρευνα στην οποία ρωτήθηκαν 19 χώρες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο! Τι λένε όμως οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι γι' αυτό;

Ακριβώς τα αντίθετα... Είτε δεν θέλουν να υποστηρίξουν την εθνική τους, λόγω των γνωστών διαμαρτυριών, είτε δεν είναι αισιόδοξοι... Δεν μπορεί να ερμηνευτεί αλλιώς το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος όσων Βραζιλιάνων ρωτήθηκαν, απάντησαν ότι το πιο ωραίο ποδόσφαιρο το παίζουν η Ισπανία και δευτερευόντως η Γερμανία ενώ αρκετοί απάντησαν ότι αντιπαθούν την ίδια την ομάδα τους. Τη μερίδα του λέοντος εδώ την είχε η Αργεντινή!

Οι Βραζιλιάνοι κατά της χώρας τους...

Παραξενεύει το γεγονός ότι πιστεύουν πως θα το κατακτήσουν, αλλά ίσως να συμβαίνει επειδή παίζουν στα εδάφη τους. Δεύτερη στις απαντήσεις εδώ είναι η Γερμανία. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι Αργεντινή, ΗΠΑ και Ιράν είναι οι πιο... μισητές ομάδες ενώ σχεδόν όλοι συμφωνούν στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Βραζιλία και στο γεγονός ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Οι Βραζιλιάνοι κατά της χώρας τους...

Για να δούμε, θα δικαιώσουν τις προσδοκίες οι Βραζιλιάνοι;

Οι Βραζιλιάνοι κατά της χώρας τους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK