Οι ξεκαρδιστικές αποκαλύψεις Ενιεάμα για Μέσι (VIDEO)

Όρεξη για αστεία είχε στο ημίχρονο ο τερματοφύλακας της Νιγηρίας, Βίνσεντ Ενιεάμα. Δείτε σε ένα ξεκαρδιστικό VIDEO τα όσα συζήτησε με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ριτσόλι, στον οποίο εκμυστηρεύτηκε πως δεν ήθελε να βγει ξανά στο γήπεδο, γιατί φοβόταν τον Λιονέλ Μέσι!

Οι ξεκαρδιστικές αποκαλύψεις Ενιεάμα για Μέσι (VIDEO)

Η Νιγηρία έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να δυσκολέψει τις προσπάθειες του Λιονέλ Μέσι και της παρέας του. Τελικά όμως οι Αφρικανοί δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τα αστέρια της "αλμπισελέστε", χάνοντας με 3-2.

Πως να μην φοβάται μετά ο τερματοφύλακας των Νιγηριανών, Βίνσεντ Ενιεάμα;

Η κάμερα που βρισκόταν στη φυσούνα κατέγραψε ένα ξεκαρδιστικό συμβάν. Με τον Μέσι να έχει σκοράρει λίγο πριν το ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Ενιάμα, έπιασε τον διαιτητή Ριτσόλι και του εκμυστηρεύτηκε το φόβο του για τον Αργεντινό σταρ.

Το γκολ του Μέσι πριν το ημίχρονο που τρομοκράτησε τον Ενιάμα:

Όπως ακούγεται στο VIDEO ο Νιγηριανός κίπερ λέει πως "ο Μέσι είναι πολύ καλός", με τον Ριτσόλι να του απαντά πως "το ξέρω, αλλά τι να κάνεις; Πρέπει να βγεις να παίξεις".

Ενώ στην συνέχεια ο Ενιάμα σε στυλ πλάκας του είπε ότι "είμαι άχρηστος μπροστά του", με τον διαιτητή να τον παρηγορεί λέγοντας "αν ήσουν άχρηστος δεν θα ήσουν εδώ τώρα".

Τα υπόλοιπα στο ξεκαρδιστικό VIDEO που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη:

Νιγηρία - Αργεντινή 2-3

News 24/7

24MEDIA NETWORK