ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικογενειακά στην Αθήνα ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ έδωσε ρεπό μέχρι και τη Δευτέρα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ετοιμάζεται να περάσει τα γενέθλιά του οικογενειακά στην Αθήνα, μαζί με τον γιο του και μέσο της Ράγιο Βαγεκάνο, Αντριάν.

Οικογενειακά στην Αθήνα ο Μίτσελ

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής (22/03), από την οποία απουσίαζε η πλειάδα διεθνών παικτών των “ερυθρολεύκων”, ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε πως η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί την Τρίτη. Σε αυτή θα έχουν επιστρέψει οι Έλληνες διεθνείς, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας δεν έχει άλλες διεθνείς υποχρεώσεις, με συνέπεια να αρχίσει η προετοιμασία για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Στις ελεύθερες ημέρες που έχει μπροστά του, ο Μίτσελ δεν πρόκειται να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά αντιθέτως, η οικογένειά του θα ταξιδέψει στην Ελλάδα, ώστε να γιορτάσουν μαζί το Σάββατο τα 50ά γενέθλιά του. Στη χώρα μας αναμένεται να έρθει και ο Αντριάν Γκονθάλεθ Μοράλες, ο γιος του Μίτσελ, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος στη Ράγιο Βαγεκάνο και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον πατέρα του στη Χετάφε.

Ο ισπανικός Τύπος, μάλιστα, κάνει λόγο για ενδεχόμενη επαγγελματική επανασύνδεση των δύο στο άμεσο μέλλον, κάτι που δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι στιγμής και δεν επιβεβαιώνεται. Εξάλλου, ούτε ο Μίτσελ έχει δείξει διάθεση, μέχρι στιγμής, για να εισηγηθεί την απόκτηση του γιου του.

Η μεγαλύτερη δραστηριότητα του Ολυμπιακού αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο εξωτερικό. Αφενός το ταξίδι του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο Ζάγκρεμπ για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι των Βαλκανίων μεταξύ Κροατίας και Σερβίας (με τον Λιούμπομιρ Φέισα στην αποστολή), αφετέρου η παρουσία είτε του Κοβάσεβιτς είτε τον Χουάνχο Λορένθο στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης Β με την Κόρντομπα για την παρακολούθηση πιθανών μεταγραφικών στόχων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK