Oικονομική ανάσα

Oικονομική ανάσα

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μίνος


Την ευκαιρία να κλείσει αρκετές τρύπες στον προϋπολογισμό του θα έχει ο ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA. Τα τηλεοπτικά δικαιώματα από τις εντός έδρας αναμετρήσεις με τη Στουτγκάρδη και τη Ρεν, οι εισπράξεις από τα εισιτήρια αλλά και κάποια άλλα έσοδα θα φέρουν στο ταμείο της ΠΑΕ περίπου 2.000.000 ευρώ, χρήματα αρκετά για να χαρίσουν ανάσα.
Ο ΠΑΟΚ θα δηλώσει 25 παίκτες για το Κύπελλο UEFA χωρίς να υπάρξει κάποια αλλαγή σε σχέση με αυτούς που δηλώθηκε για τα ματς με τη Μέταλουργκ.
Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τους αντιπάλους τους. Αποφασίστηκε να ταξιδέψει στην Ουκρανία ο Κώστας Ιωσηφίδης έτσι ώστε να παρακολουθήσει αγώνα της Σαχτιόρ στις 16 του μήνα.

Oιπροπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με απόντες βέβαια τους διεθνείς και τον Φατίχ Ακιέλ. Ο Τούρκος αμυντικός αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με τη βίζα του και θα φθάσει στην Θεσσαλονίκη το αργότερο μέχρι την Πέμπτη. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση θα αποφασίσει για το αν θα επιβληθεί πρόστιμο στον παίκτη.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε υπόμνημα στην UEFA με το οποίο της υπενθυμίζει ότι το πλήρες όνομα της ομάδας είναι PAOK FC THESSALONIKI και όχι PAOK ATHENS όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε στην κλήρωση της Τρίτης. Διόρθωση, ζητήθηκε και για το όνομα του προέδρου της ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK