“Ok” Σορεντίνο-Χιώτης, διαλέγει ο Φερέρ
Προ τριών ημερών ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ είχε... ξεμείνει από τερματοφύλακες και προβληματιζόταν έντονα για τον φύλακα-άγγελο της εστίας της ΑΕΚ. Τώρα και ενόψει της κρίσιμης βαθμολογικά σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (09/09, 19:00) δεν ξέρει ποιον να επιλέξει για βασικό.
Λορέντσο Σέρα Φερέρ είχε… ξεμείνει από τερματοφύλακες και προβληματιζόταν έντονα για τον
φύλακα-άγγελο της εστίας της
ΑΕΚ. Τώρα και ενόψει της κρίσιμης βαθμολογικά σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον
Ατρόμητο στο Περιστέρι (09/09, 19:00) δεν ξέρει
ποιον να επιλέξει για βασικό.
Τόσο ο Στέφανο Σορεντίνο, όσο και ο Διονύσης Χιώτης ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς την Πέμπτη (07/09) και “έλυσαν” τα χέρια του Ισπανού τεχνικού. Αμφότεροι μάλιστα διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, έστω και αν ο Ιταλός έχει ένα μικρό προβάδισμα. Δεν αποκλείεται ο Φερέρ τον ρίξει στη… φωτιά προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο.
Επειδή πάντως ο Ατρόμητος προηγείται της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκς στην Ιταλία, ο Παναγιώτης Λαγός έδωσε το στίγμα. ” Το ματς με τον Ατρόμητο είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Επειδή, δε, η νίκη είναι για εμάς επιτακτική, πρέπει να ξεχάσουμε για την ώρα τη Μίλαν και να επικεντρώσουμε την προσσοχή μας στο παιχνίδι που έρχεται “, σχολίασε ο νεαρός άσος της Ένωσης κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που οργάνωσε η Chevellas A.E προσφέροντάς του μάλιστα ένα Chevrolet Lacetti.
Τέλος, την Παρασκευή (08/09) αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Γιώργος Αλεξόπουλος. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό στο γόνατό του και αρχίζοντας άμεσα θεραπεία υπολογίζεται πως θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ μετά από τρεις μήνες. Ο ίδιος παραμένει πάντως αισιόδοξος, αφού τα μηνύματα που έλαβε από τους γιατρούς που επισκέφθηκε στο εξωτερικό, ήταν ενθαρρυντικά.
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Aτρόμητο
Oι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για τον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ (Σάββατο 9/9 – 19.00) θα πρέπει σύμφωνα με απόφαση της αστυνομίας να έχουν μαζί με το εισιτήριο τους, πάνω στο οποίο θα αναγράφουν τα προσωπικά τους στοιχεία, την αστυνομική τους ταυτότητα (διαβατήριο) καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει ταυτοποίηση στοιχείων. Ως σημείο συνάντησης των φιλάθλων της ΑΕΚ έχει οριστεί η ΒΙΑΜΑΞ (λεωφόρος Αθηνών και Καβάλας) και οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο, στις 16. 30. Από εκεί , συνοδεία αστυνομικής δύναμης θα οδηγηθούν στο γήπεδο πεζοί.
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με Μίλαν
Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στο Μιλάνο, μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους για τον αγώνα με τη Μίλαν με τον παρακάτω τρόπο. Από σήμερα Πέμπτη 7/9 μπορούν να τηλεφωνούν στο 210-6121371 και να κάνουν τηλεφωνική κράτηση του εισιτηρίου τους για τον αγώνα, δίνοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και τον αριθμό της ταυτότητας τους. Όσοι κάνουν κράτηση θα μπορούν με την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους, να παραλάβουν το εισιτήριο τους από το Μιλάνο, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου από το ξενοδοχείο «De La Ville», τις ώρες 10:00-15:00 και 18:00-22:00 (υπεύθυνος κ. Σπήλιος Φωτόπουλος). Το ίδιο θα γίνεται και την Τετάρτη (13/9) το πρωί από το ξενοδοχείο «De La Ville», τις ώρες 09:00-14:00, όπως επίσης και από τις 18:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα στο γήπεδο «Σαν Σίρο» στο box 47, που βρίσκεται έξω από τη θύρα που αντιστοιχούν τα εισιτήρια.