Οκκάς στο contra.gr: “Θα βοηθήσει ο Λέκι”
Ο Γιάννης Οκκάς είναι από τους παίκτες που έχει υπάρξει συμπαίκτης του Ματίας Λέκι, ο οποίος είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.
μιλώντας στο contra.gr είχε μόνο καλά λόγια να πει:
“Σίγουρα είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Εχει παίξει σε μεγάλες ομάδες και σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως το Ισπανικό και πιστεύω ότι έχει την εμπειρία να βοθήσει την ΑΕΚ”.
Ο Γιάννης Οκκάς μας μίλησε και για το μεγάλο του πλεονέκτημα, πέραν του καθαρά αμυντικού: “Εκτός από δυνατό παιδί και καλός αμυντικός, ο Λέκι ξέρει να παίζει με την μπάλα. Ως επί το πλείστον οι αμυντικοί δεν είναι καλοί χειριστές της μπάλας, αλλά ο Λέκι έχει αυτή τη δυνατότητα. Εχει καλό αριστερό πόδι” , ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ, ο στράικερ της Ομόνοιας απάντησε: “Κοίτα, όσο ήμουν εγώ στη Θέλτα ο Λέκι έπαιζε στόπερ. Δεν τον έχω δει να παίζει αριστερά για να μπορώ να σου απαντήσω”.
Τέλος, αναφορικά με την εξάμηνη αποχή του (έχει μείνει ελεύθερος από τη Θέλτα από το καλοκαίρι) και το κατά πόσο αυτή μπορεί να τον επηρεάσει, ο Οκκάς τόνισε: “Δεν πιστεύω ότι μπορεί να είναι πρόβλημα. Με σωστό προγραμματισμό μπορεί να επανέλθει”.