Ολα ανοιχτά για τα τηλεοπτικά, στον αέρα η συμμετοχή της ΕΡΤ

Απολύτως τίποτα σίγουρο δεν υπάρχει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος για τη σεζόν που έρχεται. Γιατί η συμμετοχή στην ΕΡΤ είναι στην αέρα και ποιες είναι οι διαφωνίες.

Ολα ανοιχτά για τα τηλεοπτικά, στον αέρα η συμμετοχή της ΕΡΤ
camera ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία ημέρα πριν από το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας στο οποίο θα κριθεί αφενός το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αφετέρου η βιωσιμότητα του πρωταθλήματος τίπτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σίγουρο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον το ενδεχόμενο της συμβολής της ΕΡΤ στο νέο τηλεοπτικό πακέτο του πρωταθλήματος δεν είναι και τόσο ισχυρό. Οι ιθύνοντες του κρατικού καναλιού δεν μπορούν προσώρας να βρουν φόρμουλα με την Nova για να συμφωνήσουν καθώς δεν παίρνουν στοιχειωδώς εμπορικά ματς (με έναν από τους αντιπάλους να είναι "όνομα" έτσι ώστε να προσελκύσουν κοινό).

Χωρίς τα χρήματα της ΕΡΤ όμως δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Λίγκας και της Nova αφού και οι δύο πλευρές εμμένουν στις απόψεις τους (υπάρχει διάσταση και στο ζήτημα των πλέι οφ).

Οι επαφές πάντως είναι πυρετώδεις και θα συνεχιστούν μέχρι την τελευταία στιγμή με στόχο να βρεθεί κοινός τόπος. Αν πάντως αυτό δεν είναι δυνατόν, δεν αποκλείεται την Παρασκευή να αποφασιστεί ακόμα και η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

24MEDIA NETWORK