Όλα δείχνουν Καρντόσο με Οσμανλίσπορ

Ο Μπράουν Ιντέγιε μόνο με... θαύμα θα προλάβει το παιχνίδι με τους Τούρκους (16/2, 20.00), αφού με την εικόνα που είχε αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΛ, μάλλον θα το δει από την εξέδρα. Θα το παλέψει ο Νιγηριανός, αλλά ο Μπέντο ήδη βάζει σε εφαρμογή το "Plan b" με τον Καρντόσο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
cardoso EUROKINISSI SPORTS

Ζημιά από το πουθενά για τον Ολυμπιακό. Ζημιά με τον Ιντέγιε, ο οποίος κόντρα στην ΑΕΛ έζησε και τις δύο όψεις του νομίσματος. Από τη μία, μετά από σχεδόν ένα μήνα ξαναβρήκε δίχτυα και από την άλλη, στο 65' αποχώρησε έχοντας βγαλμένο τον ώμο του!

Ποιος να το περίμενε ότι ο Νιγηριανός σε μία ανύποπτη φάση με την Λάρισα, θα έβαζε σε... μπελάδες τον Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αναγκασμένος μέχρι την τελευταία στιγμή να τον περιμένει για να δει αν θα τον έχει στη διάθεσή του για το πρώτο ματς με την Οσμανλίσπορ (16/2, 20.00).

Για να είμαστε ειλικρινείς όμως, ο Μπέντο θα πρέπει σιγά-σιγά να μπει στη διαδικασία να βάζει σε εφαρμογή το “Plan B”.Ποιο είναι αυτό; Να δώσει φανέλα βασικού στον Όσκαρ Καρντόσο.

Αυτό φαίνεται τουλάχιστον για την ώρα. Με την παρουσία του Ιντέγιε με την Οσμανλίσπορ να μοιάζει με μικρό θαύμα και με τον Καρντόσο να είναι η δεύτερη επιλογή του Μπέντο στην επίθεση, όλα δείχνουν ότι ο Παραγουανός θα είναι αυτός που θα δώσει λύσεις κόντρα στους Τούρκους.

Ο ΡΕΤΣΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ

Ο Πάουλο Μπέντο είπε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΛ ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποιον θα ξεκινήσει σε ρόλο “κόφτη” στο παιχνίδι με τους Τούρκους.

Ο Μπουχαλάκης είχε παίξει με τον Άρη, ο Ρομαό με τον Ηρακλή, ο Ρέτσος με τον Ατρόμητο και ξανά ο Ρομαό με την ΑΕΛ.

Συμπέρασμα ξεκάθαρο δεν μπορεί να βγει με βάση τις επιλογές του. Ίσως αν λαμβάναμε υπόψη το πόσες φορές χρησιμοποιήθηκε ο καθένας, θα δινόταν μία εντύπωση ότι τον Ρομαό θα προτιμούσε ο Μπέντο.

Υπάρχει όμως ένα “αλλά”. Θα χρειαστούν τρεξίματα με την Οσμανλίσπορ και ο Μπέντο μέχρι στιγμής τα έχει δει αυτά μόνο από τον Ρέτσο. Ο Ρομαό έχει ως “όπλο” την εμπειρία του, αλλά φτάνει;

Κάποιοι επιμένουν ότι στο τέλος θα προτιμηθεί ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεαρός αμυντικός άφησε καλές εντυπώσεις με τον Ατρόμητο και γενικώς και η είσοδός του στο δεύτερο ημίχρονο, σαν να φαίνεται ότι κάτι έχει στο μυαλό του ο Μπέντο. Ότι δεν τον έβαλε τυχαία στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος τεχνικός.

Από Δευτέρα (13/2) λογικά όλο και κάτι θα αφήσει να εννοηθεί στις προπονήσεις. Με την ιστορία του Ιντέγε να τελειώνει μέσα στο επόμενο διήμερο και με την υπόθεση του “κόφτη” να ξεκαθαρίζει ίσως και από την πρώτη μέρα προετοιμασίας για το παιχνίδι με τους Τούρκους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK