Ολα έτοιμα για τη φιέστα στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος γιορτάζει την παρουσία του στα πλέι οφ στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό ο οποίος βαθμολογικά έχει ελάχιστη σημασία.

Ολα έτοιμα για τη φιέστα στη Νέα Σμύρνη
panionios omadiki ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον Πανιώνιο και τον κόσμο του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι το εξωαγωνιστικό κομμάτι και η φιέστα που θα οργανωθεί για το γεγονός ότι ο Ιστορικός εξασφάλισε και πάλι θέση στα πλέι οφ.

Ήδη οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί τις προηγούμενες ημέρες τα εισιτήριά τους, έχουν πάρει και το συλλεκτικό μπλουζάκι για την περίοδο 2016-17, ενώ η διάθεσή τους θα συνεχιστεί και την Κυριακή.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ "τον αγώνα θα παρακολουθήσει και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γκάρι Όουεν, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα υπάρξει και φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα που θα κάνουν τη νύχτα μέρα".

Η αποστολή του Πανιωνίου: Μουκτάρης, Μπάλλας, Φούντας, Λάμπρου, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Βουκελάτος, Μπεν, Βοσνιάδης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σαββίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK