Ολα για όλα η Εθνική με Δανία

Το έργο της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Δανία (21:00) στην Κοπεγχάγη είναι δύσκολο αλλά οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν μάθει να παίζουν κάτω από πίεση. Ο Ρεχάγκελ και οι παίκτες του θέλουν τη νίκη για να έρθει πιο κοντά το Μουντιάλ της Γερμανίας. Εκτός αποστολής Δέλλας, Φύσσας, Χαριστέας.

Ολα για όλα η Εθνική με Δανία
Η μεγάλη ώρα για την Εθνική ομάδα έφτασε. Οι πρωταθλητές Ευρώπης του Οτο Ρεχάγκελ αντιμετωπίζουν τη Δανία στο "Πάρκεν" της Κοπεγχάγης (21:00 Μega) και θέλουν μόνο τη νίκη για να ελπίζουν σε πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν, ωστόσο στο στρατόπεδο της Εθνικής η πίστη για την επιτυχία είναι μεγάλη. Οι Τάκης Φύσσας και Αγγελος Χαριστέαςδεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και έμειναν εκτός πλάνων του ομοσπονδιακού τεχνικού. Το ίδιο συνέβη και με τον Δέλλα ο οποίος τελικά θεωρήθηκε ανέτοιμος.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Ρεχάγκελ στις προπονήσεις θα παρατάξει πιθανότατα το εξής σχήμα: Τερματοφύλακας ο Νικοπολίδης, δεξί μπακ ο Σεϊταρίδης και αριστερό, κατ’ ανάγκην, ο Καψής. Το αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Γκούμας, Κυργιάκος ενώ αυτό των αμυντικών χαφ οι Κατσουράνης, Ζαγοράκης. Δεξιά στο κέντρο θα παίξει ο Γιαννακόπουλος, αριστερά ο Καραγκούνης, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν ο Λυμπερόπουλος με τον Βρύζα. Υπάρχει βέβαια και μία περίπτωση να παίξει ο Μπασινάς και να γυρίσει στην άμυνα ο Κατσουράνης.

Oι Δανοί θέλουν τη νίκη διότι έχουν ακόμα κάποιες ελπίδες πρόκρισης. Βέβαια δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους καθώς για να προκριθούν θα πρέπει να χάσουν βαθμούς οι Τούρκοι στην Αλβανία. Δύσκολα πράγματα αυτά αλλά οι σκληροτράχηλοι Δανοί δεν το βάζουν εύκολα κάτω και συνεχίζουν να ελπίζουν.

Στο πλευρό των Ελλήνων παικτών, θα βρεθούν περίπου 3000 Ελληνες φίλαθλοι που θέλουν να πανηγυρίσουν και πάλι. Πάντως, σε περίπτωση ήττας, η Εθνική θα μπει αντίο στο Μουντιάλ της Γερμανίας και ουσιαστικά ο κύκλος της ομάδας που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης στην Πορτογαλία πέρυσι θα κλείσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK