Όλα για την μπάλα και στη Βόρεια Ελλάδα

Σε δυο πόλεις ταυτόχρονα ξεκίνησε η περιοδεία του Coca-Cola Cup στην Βόρειο Ελλάδα. Στην Θεσσαλονίκη και στη δυτική πλευρά της πόλης, αλλά και στις Σέρρες, το κορυφαίο πανελλαδικό τουρνουά 5Χ5 έβαλε όλο τον κόσμο στη δράση.

Όλα για την μπάλα και στη Βόρεια Ελλάδα

Στα γήπεδα του ΑΟ Πρωτέα, οι πρώτες μάχες στη Θεσσαλονίκη, ανέδειξαν και τις ομάδες που πήραν τα πρώτα εισιτήρια για τους τελικούς της περιφέρειας.

Τα αποτελέσματα:

Κατηγορία 13-14 ετών:

Αστειάτορες-Trendy Boys 6-0

Kατηγορία 16-17 ετών

Κηπουροί του Mega-Εισαγγελέας 0-0. Την πρόκριση πήραν οι Κηπουροί του Mega στα πέναλτι με 3-2

Κατηγορία 18-19 ετών

Νεάπολη City-Ξηροκήνη 1-1. Στα πέναλτι επικράτησε η Νέπαολη με 3-2

Όπως συνηθίζεται στα τουρνουά κάθε πόλης, η adidas βράβευσε τους καλύτερους των αγώνων. Είναι οι Δημήτρης Πολίτης (13-15 ετών, Trendy Boys), Δημήτρης Τσακόγιαννης (16-17 ετών, Κηπουροί του Mega) και Isaku Arber (18-19 ετών, Ξηροκήνη)

Πολλοί νέοι με τις οικογένειες τους βρέθηκαν και στις Σέρρες. Στο πρώτο σαββατοκύριακο του τουρνουά της πόλης, δεκάδες ομάδες έδωσαν το παρών σε συναρπαστικές μάχες με σπουδαίο ποδόσφαιρο και πολύ μεγάλο ανταγωνισμό.

Το Coca-Cola Cup θα παραμείνει στην Βόρειο Ελλάδα και λόγω των εκλογών ανακοίνωσε την μετάθεση των ημερομηνιών για το επόμενο σαββατοκύριακο 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά το Coca-Cola Cup θα συνεχιστεί:

Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη (γήπεδα Love Football Sports Center) σε ξεχωριστό τουρνουά (31/7 και 1/2)

Στις Σέρρες (NRG Sports Center) για το δεύτερο μέρος του τουρνουά (31/1 και 1/2)

Και στην Καβάλα (Goal of Five) το σαββατοκύριακο 31/1 και 1/2 και την Κυριακή 7/2

Οι τελικοί της περιφέρειας της Β. Ελλάδα θα διεξαχθούν στις Σέρρες.

Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέσα από το www.coca-cola.gr . Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες καθώς και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο www.coca-cola.gr

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε και την σελίδα του τουρνουά στο facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK