Όλα καλά με Ρατς

Ο Ραζβάν Ρατς πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις χωρίς να εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα και αυτή την ώρα κατευθύνεται με την οικογένειά του στο ξενοδοχείο.

Όλα καλά με Ρατς

"Είναι χαρούμενος για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, αλλά πρώτα θέλει να μπουν οι υπογραφές και μετά να μιλήσει στο γήπεδο", μετέφερε ο Κοσμίν Μπαρκαουάν για λογαριασμό του Ρατς μέσω του "Αθλητικού Metropolis".

Ο Μπαρκαουάν, ακόμη, αποκάλυψε ότι ο Ρατς ήρθε για διακοπές στην Χαλκιδική και τον πήρε τηλέφωνο για να του ζητήσει την αποψή του για τον ΠΑΟΚ.

"Του είπα τα καλύτερα όταν έμαθα ότι πρόκειται να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας παίκτης που παίζει με καρδιά, τα δίνει όλα μόνο για τον κόσμο. Κάθε χρόνο παίρνει πρωτάθλημα, είναι φυσικό να θέλει τίτλους και στην Ελλάδα", τόνισε ο πρώην αμυντικός του "Δικεφάλου".

"Μεγάλη ποιότητα ο Ρατς"

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, αναφέρθηκε στην επιλογή του "Δικεφάλου" να αποκτήσει τον Ρουμάνο μπακ

"Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα, την οποία ελπίζω ότι θα βγάλει στον ΠΑΟΚ και θα τον βοηθήσει να πετύχει τον στόχο του", είπε αρχικά και συνέχισε συγκρίνοντας τον Ρατς με τον Λίνο: "Ο Λίνο στην εποχή μου βοηθούσε πολύ επιθετικά, όμως, ο Ρατς είναι πιο αξιόπιστος αμυντικά".

Για το αν θα έπαιρνε ο ίδιος τον Ρατς στον ΠΑΟΚ αν βρισκόταν ακόμη στην ομάδα: "Αν ο ΠΑΟΚ έχει την ανάγκη ενός έμπειρου παίκτη όπως ο Ρατς, καλώς έκανε και τον πήρε. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, από την στιγμή που δεν είμαι στην ομάδα. Του εύχομαι, πάντως, καλή επιτυχία".

Για τον Κώστα Σταφυλίδη: "Δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία του στη Λεβερκούζεν. Θυμάμαι πως ήταν πολύ καλός ποδοσφαιριστής και παθιασμένος με την ομάδα. Έχει όλες τις προδιαγραφές για να πάει ψηλά και η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK