ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oλα πιθανά για το γήπεδο

To αργότερο μέχρι την Πέμπτη το πρωί θα γίνει γνωστό το αν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος το Σάββατο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Oλα πιθανά για το γήπεδο

Η αυτοψία της αρμόδιας επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής ολοκληρώθηκε το πρωί και η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν συγκεκριμένες παρατηρήσεις για πράγμα που απαιτούνται να γίνουν άμεσα.

Από την πλευρά τους οι διοικούντες τον Πανιώνιος τόνισαν ότι έχουν γίνει όλα όσα ζητήθηκαν και ότι το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει χωρίς πρόβλημα αγώνες της Λίγκας.

Μάλιστα, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους οι ιθύνοντες των Νεοσμυρνιωτών απορούσαν και έκαναν λόγο για “εμμονή της πολιτείας για το γήπεδο του Πανιώνιο ενώ άλλα βρίσκονται σε πολύ χειρότερη κατάσταση”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα προπονήθηκε την Τετάρτη το πρωί στη Βάρη χωρίς προβλήματα. Ο Ευθύμης Κουλουχέρης γυμνάστηκε μόνος του.

Σύντομα οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα έχουν στη διάθεσή τους στη Βάρη δύο μικρά ξύλινα κτίρια στα οποία θα στεγαστούν το φυσιοθεραπευτήριο και ένα μικρό γυμναστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK