Όλα στο τραπέζι μετά το Μουντιάλ

Οι διαδοχικές προτάσεις του Ολυμπιακού για τον Κάμπελ, η τελευταία απάντηση Άρσεναλ και παίκτη και οι κρίσιμες εξελίξεις που έρχονται...

Όλα στο τραπέζι μετά το Μουντιάλ

Σαν τη βροχή που συναντάμε σχεδόν καθημερινά στα γήπεδα της Βραζιλίας όπου διεξάγεται το Μουντιάλ, «πέφτουν» και οι πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση Κάμπελ.

Το Contra.gr σας ενημέρωσε με κάθε λεπτομέρεια για τις έως τώρα εξελίξεις, ωστόσο υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια. Για όσους δεν το γνωρίζουν, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν καταθέσει μόνο μία πρόταση για να κάνουν δικό τους τον αριστεροπόδαρο επιθετικό, αλλά τουλάχιστον τρεις από τον Γενάρη έως τώρα!

Οι τρεις προτάσεις

Ξεκίνησαν από τα 4 εκατομμύρια ευρώ και η τάση είναι συνεχώς ανοδική. Η διοίκηση της Άρσεναλ, ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- τις προθέσεις της. Το τελευταίο μήνυμα που έφτασε επισήμως στον Πειραιά από το Λονδίνο που έφερε και την υπογραφή του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι το εξής: "Περιμένετε να ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο".

Είναι ξεκάθαρο ότι τόσο οι "κανονιέρηδες" όσο και η πλευρά του νεαρού άσου περιμένουν να δουν τι -ακόμα- θα πετύχει στο διάστημα της παρουσίας του με τη φανέλα της Κόστα Ρίκα στην κορυφαία γιορτή του ποδοσφαίρου και στη συνέχεια θα αποφασίσουν οριστικά.

Πρόκειται για μία ρεαλιστική προσέγγιση, καθώς αν συνεχίσει ο Τζόελ με εμφανίσεις ανάλογες όπως εκείνης με αντίπαλο την Ουρουγουάη όλα θα... αυξηθούν. Και οι πιθανότητες παραμονής του στο "Emirates" (σ.σ. ήδη ο Βενγκέρ έκανε σχετική δήλωση, η οποία μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και τίποτα...), αλλά και τα χρήματα που θα απαιτηθούν για να αλλάξει φανέλα.

Η θέση της ΠΑΕ

Ο Ολυμπιακός παραμένει ζεστός και ενεργός μέσα στο παιχνίδι, αλλά όπως έλεγαν χαρακτηριστικά καλά ενημερωμένες πηγές "και 30 εκατομμύρια να προσφέρει τώρα μια ομάδα για να αποκτήσει τον Κάμπελ, πάλι δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει το θέμα, αν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις του παίκτη στη Βραζιλία. Δεν μπορείς να αγοράσεις έναν ποδοσφαιριστή αν η ομάδα του δεν έχει αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή θα τον πουλήσει…".

Πάντα στο κόλπο

Με άλλα λόγια, οι "ερυθρόλευκοι" φροντίζουν με τη στάση τους να υπενθυμίζουν στην Άρσεναλ και τον ποδοσφαιριστή ότι είναι… εδώ και τον θέλουν, ωστόσο γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα, δεν πρόκειται να "κλείσει" το θέμα, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Η διάθεσή τους είναι να κάνουν υπέρβαση στην... υπέρβαση για να κάνουν δικό τους τον λάτιν ζογκλέρ ή έστω να πείσουν Άρσεναλ και Κάμπελ να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο στον Πειραιά ως δανεικός, πριν κάνει το επόμενο και ενδεχομένως μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. Μέχρι να υπάρξει, λοιπόν, κάποια οριστική εξέλιξη δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διαφορετικό, παρά μόνο υπομονή. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού, πάντως, συνοδεύεται και με επιμονή. Κι όπως λέει η παροιμία "ο επιμένων νικά". Ίδωμεν…

News 24/7

24MEDIA NETWORK