Όλα τα λεφτά στη νίκη επί της Γιουνάιτεντ η κραυγή του Τζέραρντ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει κρεμάσει τα παπούτσια του όμως μία νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παύει ποτέ να τον ενθουσιάζει, πόσο μάλλον όταν στον πάγκο των "κόκκινων" κάθεται ο... ίδιος!

Όλα τα λεφτά στη νίκη επί της Γιουνάιτεντ η κραυγή του Τζέραρντ!
© IAN HODGSON

Σαν τον παλιό καλό καιρό... Δεν φοράει πλέον σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια παρόλα αυτά τα ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντα τον εξιτάρουν και ο Στίβεν Τζέραρντ όχι απλά χάρηκε αλλά καταευχαριστήθηκε την τελευταία του νίκη στον πάγκο της Λίβερπουλ Κ-19.

Οι "κόκκινοι" αντιμετώπισαν την αντίστοιχη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προπονεί ο παλαίμαχος άσος των "κόκκινων διαβόλων" Νίκι Μπατ και επικράτησαν με 2-0, αποτέλεσμα που τους έστειλε στα προημιτελικά του UEFA Youth League που θα βρουν απέναντί τους την Μάντσεστερ Σίτι.

O Μπεν Γούντμπερν με κεφαλιά στο 11'και ο Ράφαελ Καμάτσο με μακρινό σουτ στο 77' υπέγραψαν τα γκολ της νίκης, με τα αγγλικά ΜΜΕ να εστιάζουν στη φάση του δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ καθώς ο Στίβεν Τζέραρντ δεν... κρατήθηκε και το πανηγύρισε με μία απίστευτη κραυγή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK