Ολα τα λεφτά το υστερόγραφο στην ανακοίνωση του Πανιωνίου

Στον Πανιώνιο προσέχουν για να...έχουν αλλά επίσης δεν κρύβουν και το φόβο τους μήπως η ομάδα τους πληρώσει λογαριασμούς που ανήκουν σε άλλους. Το υστερόγραφο της ανακοίνωσης λέει πολλά.

ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / ΚΥΠΕΛΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ Πανιώνιος EUROKINISSI

Τα όσα συμβαίνουν τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και ιδιαίτερα τα γεγονότα της Τούμπας, έχουν φέρει όλες τις ομάδες σε δύσκολη θέση, ειδικά όταν αντιμετωπίζουν τους "μεγάλους".

Ο Πανιώνιος, για παράδειγμα, εξέδωσε την Τρίτη ανακοίνωση ενόψει του ημιτελικού της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην οποία όλο το...ζουμί εμπεριέχεται στο υστερόγραφο.

Ζητεί λοιπόν ο Ιστορικός κόσμια συμπεριφορά από τους φίλους που θα βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης "για να μην πληρώσουμε εμείς, τα σπασμένα άλλων".

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

Ιδού όλο το κείμενο και το...επίμαχο υστερόγραφο

Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας έφτασε. Μια στιγμή για την οποία περιμέναμε 18 χρόνια. Γι αυτό λοιπόν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να φροντίσουμε να το μετατρέψουμε σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως μόνο εμείς στη Νέα Σμύρνη ξέρουμε να κάνουμε.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συνιστά στον φίλαθλο κόσμο να προσέρθει έγκαιρα στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού. Παράλληλα όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ακόμα προμηθευτεί εισιτήριο για την αναμέτρηση, παρακαλούνται να το κάνουν επίσης όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για τους ίδιους λόγους.

Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, θα πρέπει όλοι μας να φροντίσουμε για την διαφύλαξη της έδρας μας. Μέσα σε κόσμια ατμόσφαιρα, τραγουδάμε για την ομάδα μας και με τα συνθήματά μας γινόμαστε ο 12ος παίκτης που θα δώσει και την απαραίτητη ώθηση στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ για να κατακτήσει μια ακόμα μεγάλη νίκη.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

Υ.Γ. Για να μην πληρώσουμε εμείς, τα σπασμένα άλλων.

24MEDIA NETWORK