Όλα τα ματς που χάνει ο Μέσι

Σοκ στην Μπαρτσελόνα με τον νέο τραυματισμό του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα χάσει τουλάχιστον τρεις αναμετρήσεις. Διαβάστε ποια είναι αυτά τα παιχνίδια και τι συμβαίνει με τις ενοχλήσεις που αισθάνεται.

Όλα τα ματς που χάνει ο Μέσι
Messi

Κάποια στιγμή θα συνέβαινε το κακό και αυτό γιατί οι πόνοι δεν είναι καινούργιοι. Από το καλοκαίρι ο Αργεντινός άσος αισθανόταν ενοχλήσεις και μάλιστα πριν λίγες ημέρες δεν αγωνίστηκε με την εθνική του ομάδα για τον ίδιο λόγο.

Η κατάσταση λοιπόν έφτασε στο απροχώρητο στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης με αποτέλεσμα ο Μέσι να γίνει αλλαγή στο 59ο λεπτό. Το πόρισμα των γιατρών κάνει λόγο για απουσία τουλάχιστον τριών εβδομάδων κάτι που σημαίνει πως σίγουρα θα χάσει:

- Σπόρτινγκ Χιχόν (εκτός έδρας - πρωτάθλημα).

- Γκλάντμπαχ (εκτός έδρας - champions league).

- Θέλτα (εκτός έδρας- πρωτάθλημα).

Από εκεί και πέρα στις 15/10 είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με την Λα Κορούνια. Αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, τότε είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής. Σε διαφορετική περίπτωση η επιστροφή του είναι... άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί.

Πάντως το κλάσικο αργεί ακόμα (4/12), οπότε δεν υπάρχει φόβος πως θα το χάσει. Εκτός κι αν μέχρι τότε η κατάσταση έχει χειροτερέψει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK