ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ πρόκρισης του Ολυμπιακού

Διαβάστε στο Contra.gr ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της φάσης των ομίλων του Champions League. Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Γιουβέντους-Ολυμπιακός 3-2 (VIDEOS).

ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ πρόκρισης του Ολυμπιακού

Η βαθμολογία:

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 9 (10-3)

2. Ολυμπιακός 6 (6-7)

3. Γιουβέντους 6 (5-4)

4. Μάλμε 3 (2-9)

Ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου λόγω των εκτός έδρας γκολ στο Τορίνο (στο Φάληρο κέρδισε 1-0 τη Γιουβέντους και στο Τορίνο ηττήθηκε 3-2), ενώ την επόμενη αγωνιστική πάει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο.

1ο: ΣΕΝΑΡΙΟ

Για αρχή, ας πάρουμε το πλέον... αισιόδοξο για την επόμενη αγωνιστική. Αν ο Ολυμπιακός φύγει με το διπλό από τη Μαδρίτη και η Γιουβέντους ηττηθεί από τη Μάλμε η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Ολυμπιακός 9

Ατλέτικο Μαδρίτης 9

Γιουβέντους 6

Μάλμε 6

Σε αυτό το ενδεχόμενο, οι "ερυθρόλευκοι" θα είναι στην πρώτη θέση γιατί θα έχουν την ισοβαθμία και με την Ατλέτικο και φυσικά θα είναι με το ενάμησι πόδι στην επόμενη φάση του Champions League. Τι (θα) χρειάζονται; Να μη χάσουν από τη Μάλμε στο Φάληρο την τελευταία αγωνιστική.

2ο: ΣΕΝΑΡΙΟ

Το δεύτερο σενάριο θέλει τον Ολυμπιακό να κερδίζει την Ατλέτικο στη Μαδρίτη και στο Μάλμε-Γιουβέντους να έχουμε ισοπαλία. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Ολυμπιακός 9

Ατλέτικο Μαδρίτης 9

Γιουβέντους 7

Μάλμε 4

Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Ολυμπιακός προκρίνεται από την 5η αγωνιστική και απλά θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ατλέτικο για να προχωρήσει ως πρωτοπόρος. Αν πάει στους 10, ακόμα και να τον πιάσει η Γιουβέντους θα είναι από πάνω στην ισοβαθμία λόγω του 3-2 στο Τορίνο.

3ο ΣΕΝΑΡΙΟ

Κερδίζει ο Ολυμπιακός την Ατλέτικο στη Μαδρίτη την επόμενη αγωνιστική, κερδίζει και η Γιουβέντους τη Μάλμε. Η βαθμολογία:

Ολυμπιακός 9

Ατλέτικο Μαδρίτης 9

Γιουβέντους 9

Μάλμε 3

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μάλμε την τελευταία αγωνιστική και με μία ισοπαλία είναι σίγουρος, ό,τι και να γίνει στο άλλο ματς.

4ο ΣΕΝΑΡΙΟ:

Ας πάμε στα σενάρια των... ισοπαλιών την επόμενη αγωνιστική. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Ατλέτικο Μαδρίτης 10

Ολυμπιακός 7

Γιουβέντους 7

Μάλμε 4

Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο, θέλει νίκη με την Μάλμε στο Καραϊσκάκη την 6η αγωνιστική και θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος θα... ελπίζει να χάσει η Γιουβέντους από την Ατλέτικο στο Τορίνο. Αν και την τελευταία αγωνιστική τα δύο ματς έρθουν επίσης ισόπαλα, τότε ο Ολυμπιακός πάλι προκρίνεται (ως δεύτερος).

5ο ΣΕΝΑΡΙΟ:

Πάμε στο απευκταίο σενάριο να χάσει ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη και να κερδίσει η Γιουβέντους τη Μάλμε. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Ατλέτικο Μαδρίτης 12

Γιουβέντους 9

Ολυμπιακός 6

Μάλμε 3

Σε αυτή την περίπτωση ο Ολυμπιακός θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική στο ματς με τη Μάλμε και ταυτόχρονα ήττα της Γιουβέντους από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Την πιάνει στους 9 βαθμούς και με την ισοβαθμία υπέρ του, παίρνει το εισιτήριο για τους "16".

6ο ΣΕΝΑΡΙΟ:

Ο Ολυμπιακός χάνει στη Μαδρίτη και στο Μάλμε-Γιουβέντους έχουμε ισοπαλία. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Ατλέτικο Μαδρίτης 12

Γιουβέντους 7

Ολυμπιακός 6

Μάλμε 4

Σε αυτή την περίπτωση έχουμε πάνω-κάτω τα ίδια με το προηγούμενο σενάριο. Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη με Μάλμε και ταυτόχρονα ήττα ή ισοπαλία της Γιουβέντους στο Τορίνο. Το θετικό είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας βολεύονται και με την ισοπαλία (αρκεί να χάσει η Γιουβέντους), αφού θα την πιάσουν στους 7 και θα έχουν την ισοβαθμία.

7ο ΣΕΝΑΡΙΟ:

Να χάσει ο Ολυμπιακός από την Ατλέτικο και να κερδίσει η Μάλμε τη Γιουβέντους. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Ατλέτικο Μαδρίτης 12

Ολυμπιακός 6

Γιουβέντους 6

Μάλμε 6

Απλά τα πράγματα: Ο Ολυμπιακός κερδίζει τη Μάλμε και ας... γίνει ό,τι θέλει στο Ατλέτικο-Γιουβέντους, αφού θα πάρει αυτός την πρόκριση (ακόμα και να κερδίσει η Γιουβέντους, στην ισοβαθμία οι Πειραιώτες είναι από πάνω). Αν χάσει από τη Μάλμε, αντίο ζωή. Αν έρθει Χ θα είναι πάλι από κάτω, αφού στο πρώτο ματς στη Σουηδία έχασε 2-0.

8ο ΣΕΝΑΡΙΟ:

Ο Ολυμπιακός παίρνει ισοπαλία στη Μαδρίτη, ενώ η Γιουβέντους κερδίζει τη Μάλμε. Η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Ατλέτικο Μαδρίτης 10

Γιουβέντους 9

Ολυμπιακός 7

Μάλμε 3

Την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός θέλει νίκη επί της Μάλμε και προκρίνεται. Αν στο άλλο ματς έχουμε ισοπαλία, ο Ολυμπιακός πιάνει στους 10 τη Γιουβέντους και έχει την ισοβαθμία. Αν κερδίσει η Γιουβέντους, ο Ολυμπιακός πιάνει την Ατλέτικο και επίσης θα έχει την ισοβαθμία. Και αν κερδίσει η Ατλέτικο, ο Ολυμπιακός ξεπερνά κατά ένα βαθμό τη Γιουβέντους.

9ο ΣΕΝΑΡΙΟ:

Ο Ολυμπιακός παίρνει βαθμό στη Μαδρίτη και η Μάλμε κερδίζει τη Γιουβέντους. Ιδού η βαθμολογία:

Ατλέτικο Μαδρίτης 10

Ολυμπιακός 7

Γιουβέντους 6

Μάλμε 6

Για να είναι σίγουρος ο Ολυμπιακός, θέλει νίκη επί της Μάλμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη και δεν μπαίνει σε μπελάδες. Αλλιώς, αν χάσει ή έρθει ισόπαλος, πρέπει να ελπίζει να μην κερδίσει η Γιουβέντους την Ατλέτικο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι τέλους:

5η αγωνιστική (26 Νοεμβρίου):

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ολυμπιακός

Μάλμε-Γιουβέντους

6η αγωνιστική (9 Δεκεμβρίου):

Ολυμπιακός-Μάλμε

Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK