"Όλα τέλεια" δηλώνει ο Μπαμπαγκίντα

"Όλα τέλεια" δηλώνει ο Μπαμπαγκίντα
Βρίσκεται στον Ολυμπιακό κάτι περισσότερο από ένα μήνα, ωστόσο έχει ήδη κερδίσει τους φίλους των "ερυθρόλευκων", τόσο μετο στιλπαιχνιδιού του, όσο και με τον χαρακτήρα του. Ο Αρούνα Μπαμπαγκίντα, στην πρώτη μεγάλη συνέντευξή του από τότε που εντάχθηκε στους Πειραιώτες, μίλησε στην αθλητική εφημερίδα "Goal" και ανέπτυξε όλες τις σκέψεις του για τη μέχρι τώρα προσαρμογή του στην ομάδα, τον προπονητή του Ολυμπιακού αλλά και τους νέους συμπαίκτες του. Αναφέρθηκε δε στο Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.



Οι πρώτες εντυπώσεις


Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος από όσα έχω βρει στην ομάδα. Ξέρω ότι έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα. Όλη μου τη ζωή περίμενα να βρω μια ευκαιρία, μετά τη θητεία μου στη Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός έχει εκπληκτικούς οπαδούς, που με βοηθούν να δίνω πάντα το 100% για να τους χαροποιήσω. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο και για τους οπαδούς μας αλλά και για να πετύχει η ομάδα .

Τροντ Σόλιντ
Πριν έρθω στον Ολυμπιακό αρκετοί άνθρωποι μου είχαν μιλήσει για τον Σόλιντ. Έχω φίλους που ξέρουν καλά το έργο του στην Μπριζ και μου είπαν πως είναι καλός προπονητής και του αρέσει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό δεν το ήξερα ότι ήταν στην ομάδα. Έχει πολλές καλές ιδέες, κάνει πολύ καλή προπόνηση.

Ριβάλντο

Πρώτη φορά που έπαιξα με τον Ριβάλντο σαν συμπαίκτης ήταν στη Μπαρτσελόνα όταν ήμουν 15 χρόνων. Είναι εκπληκτικό. Τι μπορώ να πω; Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Ριβάλντο. Έχει δείξει σε όλο τον κόσμο την αξία του. Είναι καταπληκτικό να τον έχεις συμπαίκτη και όχι βέβαια αντίπαλο.

Κεφάλαιο Τσάμπιονς Λιγκ

Ήττα από Ρόζενμποργκ

Όποιος έλεγε πριν από το ματς πως η Ρόζενμποργκ θα έρθει στον Πειραιά και θα κερδίσει τον Ολυμπιακό με 3-1, θα τον περνούσαν για τρελό. Κανείς δεν πίστευε πως μπορούμε να χάσουμε από τους Νορβηγούς. Αν δεις το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι, είχαμε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν τα καταφέραμε. Όμως δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα.

Ματς με Ρεάλ

Με όποιο αντίπαλο και αν παίζεις έχει πάντα τις πιθανότητές σου. Αυτό πιστεύω. Ποτέ δεν πάω να παίξω απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα για να χάσω. Σίγουρα η Ρεάλ είναι το φαβορί, όμως αν δούμε τα αποτελέσματα της θα καταλάβουμε πως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ελπίζω και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ακόμη και τη νίκη μέσα στο Μπερναμπέου. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις. Το σίγουρο είναι πάντως πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους.

Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Νικήσαμε άλλωστε και αυτό ήταν ό,τι καλύτερο για μας. Παρά το γεγονός πως ήμασταν μόνοι μας στο γήπεδο, χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών μας, τα πήγαμε καλά και πήραμε τη νίκη. Ήταν δυνατό παιχνίδι . Ήταν σαν ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα που είχα ζήσει στην Ισπανία.



News 24/7

24MEDIA NETWORK