Ole

Ετοιμα όλα για την παρουσίαση-φιέστα στη Λεωφόρο (4/2) των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού. Στις 14:30 η παρουσίαση, στις 16:30 το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. "Ζεστά" το έχει πάρει ο κόσμος που περιμένει να δει από κοντά τα πρώτα δείγματα του Γκονζάλες. Στο τεχνικό επιτελείο ο Ράικο Γιάνγιανιν. Αρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Οσέρ.

Ole
Στις 16:30 θα διεξαχθεί τελικά ο φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Απόλλων Σμύρνης για την παρουσίαση των τεσσάρων νέων αποκτημάτων της ομάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ στις 14:30 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των ποδοσφαιριστών στους εκπροσώπους του Τύπου, όπως ενημέρωσε τη Τρίτη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η προσέλευση των φιλάθλων της ομάδας αναμένεται να είναι μεγάλη, αφού πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να δουν από κοντά τον "Εκι" Γκονζάλες, ο οποίος θα δείξει τα πρώτα του δείγματα στο χορτάρι. Οσον αφορά τον Λουκά Βύντρα, οι φίλαθλοι τον είδαν να αγωνίζεται και μάλιστα σε ντέρμπι, κάτι που ισχύει και για τον Ντεμπάν Νιρέν, ο οποίος έπαιξε τόσο στο ματς με την ΑΕΚ όσο και στο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Στο μεταξύ, άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα με την Οσέρ στις 3 Μαρτίου (21:30) μέσω της Τιcket Club. Η διάθεση θα γίνεται μέσω internet (www.ticketclub.gr) ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου (210-8094111).

Τα εισιτήρια αφορούν τις Θύρες:
1 (45 ευρώ), 10 Α (100 ευρώ), 10 Γ (100 ευρώ) και 3Β (120 ευρώ).

Τέλος, ο Σέρβος τεχνικός Ράικο Γιάνγιανιν εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναλαμβάνοντας ρόλο σκάουτερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK