Όλες οι αποδόσεις του ΠΑΟ - ΑΕΚ

Επιστροφή στη Superleague Σουρωτή με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και 240+ ειδικά στοιχήματα από τον Stoiximan.gr! Δείτε όλες τις αποδόσεις και προσφορές για να ποντάρετε.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
lazaros kourbelis EUROKINISSI

Επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα των εγχώριων πρωταθλημάτων, μετά την, δυστυχώς, ανεπιτυχή προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, με το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων να συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Μάλιστα, με ντέρμπι αφήσαμε τη Superleague, με ντέρμπι την ξαναβρίσκουμε.

ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν αντίθετες πορείες τη φετινή χρονιά. Η Ένωση βρίσκεται σε απόλυτη τροχιά πρωταθλητισμού αφού βρίσκεται στη 2η θέση τη βαθμολογίας (ισοβαθμία με τον Ατρόμητο, από τον οποίο έχει χάσει) έχοντας κερδίσει όλα τα εντός έδρας ντέρμπι μέχρι στιγμής. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ με γκολ του Λιβάγια και πλέον ετοιμάζεται για το δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις με τους Πράσινους στην έδρα τους, η ΑΕΚ έχει γνωρίσει 2 ήττες (1-0 και 3-0) ενώ μια φορά έχει αποσπάσει λευκή ισοπαλία, και συνεπώς δεν έχει καταφέρει να σκοράρει καθόλου. Το Stoiximan.gr προσφέρει τα ενδεχόμενα να σκοράρει ο, καυτός τελευταία με τον Παναθηναϊκό, Χριστοδουλόπουλος σε εξαιρετική απόδοση ενώ δίνει τη νίκη της ΑΕΚ ή την ισοπαλία στην ίδια απόδοση (αουτσάιντερ).

ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχυσε ξανά την… καρδάρα με το γάλα, αφού μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, έχασε ξανά εκτός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης στο 88’. Οι Πράσινοι χρειάζονται τους βαθμούς, την ψυχολογία αλλά και την συσπείρωση που μια τέτοια νίκη θα φέρει ξανά, και υποδέχονται την ΑΕΚ με τη σκέψη πως φέτος στη Λεωφόρο είναι πάντα… αλλιώς. Ο Παναθηναϊκός μεταμορφώνεται και αυτό αποτυπώνεται στην εξαιρετική, αλλά φαβορί, απόδοση που δίνει το Stoiximan.gr για επικράτησή του στο εν λόγω ματς. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει πολυφωνία στους σκόρερς ανά ματς, και η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο προσφέρει όλους τους πιθανούς σκόρερς και των δυο ομάδων σε ελκυστικές αποδόσεις .

Μπορεί το αθηναϊκό ντέρμπι να τραβάει τα βλέμματα αυτό το Σαββατοκύριακο στη Superleague, αλλά τη Δευτέρα έχει επίσης ΠΑΟΚ - Ατρόμητος, με την έκβαση του αγώνα να κρίνει κορυφή! Τo πρωτάθλημα της Superleague είναι εδώ πιο αμφίρροπο από ποτέ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK